Szekeres Viktor

Íme a Death Race magyar plakátja

Rájár a rúd mostanság a posztapokaliptikus zsánerre, hiszen nem elég, hogy a tévében megbukott a Jericho, de a mozi idei próbálkozásai sem arattak sikert, aminek köszönhetően jó időre keresztet vethetünk a műfaj elterjedésének.

Klikk ide! 2008 előtt csak pár kósza próbálkozás volt posztapokaliptikus körökben, azok jó része is DVD-n kötött ki, azonban a Doomsday 11 milliós és a Death Race 35 milliós bukása nem jó jel a jövőre nézve (ráadásul az ugyancsak sötét jövőképet felvázoló Babylon AD is botlott egy hatalmasat), a Wall-E sikere pedig minden bizonnyal nem a témájának, hanem animációs mivoltának volt köszönhető.

Szerencsére a forgalmazó UIP Dunafilm bízik Jason Statham közönségvonzó erejében és idehaza is bemutatja a klasszikus Stallone-film, a Death Race 2000 legújabb feldolgozását Halálfutam címmel.

Ráadásul az október 16-i premierdátum arról is nevezetes, hogy innen menekült el a Max Payne - Egyszemélyes háború a világpremier elől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • torcipepe #9
    annó volt egy játék ugyanezzel a címmel, asszem 386-ra. mikor rátettem p1-re, olyan gyors lett, hogy 3mp alatt mentem 3 kört. csőautózás 4ever :D
  • Wittgen #8
    Nem tudom ki hogy van vele, de nekem spec. oltárira bejött mind a Doomsday, mind a Death Race. Egyedül a Babylon AD volt kicsit össze-vissza a számomra.
  • Stefling #7
    jó film lesz ez is! :)
  • Aldo Moro #5
    Stallonénak milyen filmje volt?
  • tommyg #4
    úgy értem hogy a max payne mellett a death race-nek esélye nincs
  • CaptainRumi #3
    ja már értem....
    csak hangsúlyozás nélkül többféleképp is lehetne értelmezni..
  • CaptainRumi #2
    hogy verte volna már el?
    kifejtenéd?
  • tommyg #1
    "Ráadásul az október 16-i premierdátum arról is nevezetes, hogy innen menekült el a Max Payne - Egyszemélyes háború a világpremier elől."

    miaz hogy innen menekült el?? mintha pont a death race verte volna el a max payne-t, ejnye viktor fiam...