Ötvös Tibor

Romero újabb zombifilmet készít

George Romero tovább folytatja Holtak-szériáját és ezúttal egy teljes szigetet lepnek el a zombik. A film forgatása már jelenleg is folyik, ám hivatalos címet még nem kapott a horror.

A film egy elszigetelt kis szigeten játszódik majd valahol Észak-Amerika mellett, ahol is a holtak feltámadnak és belekóstolnak még élő rokonaikba. A sziget vezetői nehéz döntés előtt állnak: vagy megpróbálják kiirtani az összes zombit vagy megpróbálják megtalálni a gyógymódot.



A jelenleg még cím nélküli filmet már forgatják, méghozzá Ontarióban. A főszerepekben Alan Van Sprang, Kenneth Welsh, Kathleen Munroe, Devon Bostick, Richard Fitzpatrick, Stefano Colacitti és Athena Karkanis menekülhet majd az életükért. A hivatalos közlemény szerint a Holtak-széria legújabb epizódja (tippem szerint Holtak szigete lesz a címe) jövő év elején már a mozikba kerülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jahola #7
    Elszigetelt sziget...
    Hmm...
    Frappáns:D
  • Silenzio #6
    Muhahahaha... Sose hallottam még ilyen frappáns és díjesélyes forgatókönyv-ötletet... Még hogy egy szigeten... És zombik... zseniális. Ez a film ismét forradalmasítja majd a zombi-műfajt. Éljen George!
  • unisol1 #5
    "Updates on Romero's next flick Island Of The Living Dead "

    Jaja, nem nehéz kitalálni a címet, nemtom mire várnak még, hogy hivatalos legyen... Nem tetszik Georginak, vagy mi?
  • berserk87 #4
    Én szeretem a zombis filmeket, de Romero nem tartozik a kedvenc rendezőim/íróim közé. A diary of the dead(2007) például nekem nagyon nem tetszett. Sokkal jobb volt a 28 nappal/héttel később. Vagy a vígjátékok közül a Shaun of the Dead és a Fido(persze ez más műfaj). Mindegy csinálja csak a zombis filmeket továbbra is, csak ne okozzon csalódást közben. Én megfogom nézni az újabb alkotását is, mivel sajnos nagyon kevés Zombis filmet készítenek. A Resident Evil 2 meg siralmas volt, ilyet többé ne csináljanak.
  • nessboth #3
    Ja, a zombi téma kifogyhatatlan...
  • Wittgen #2
    Zombi-filmből sohasem lehet eleget nézni :-)
  • Stonee #1
    Zombie Island, vagy Island of the Living Dead. nagyon izgi. :)
    sok újat tuti nem mutat majd, de azért megnézem.