Szekeres Viktor

Visszafogottan nyitott az új amerikai sikerfilm

Miközben Shia Labeouf A-listás mozisztárrá nőtte ki magát Amerikában, idehaza még nem borulnak le a lábai elé. Ennek bizonyítéka, hogy a Sasszem meglehetősen visszafogottan teljesített a hétvégén.

Labeouf új akciófilmje, a Sasszem Amerikában szépen halad a 100 milliós határ felé, itthon a premier azonban csak 13030 nézőt érdekelt Budapesten, az első hétvégén, ami ugyan elegendő volt a toplista első helyére (a nem lankadó Mamma Mia! a második), de nem sokkal haladja meg a meglehetősen sztármentes A spanom csaja két héttel ezelőtti nyitányát.


Ettől függetlenül bámulatos, hogy hova jutott el pár hónap alatt Shia Labeouf, hiszen az egy dolog, hogy a Transformers és az Indiana Jones 4 sikert aratott, de ezen filmeket a franchise ereje adta el, viszont a színész a Sasszemmel a Disturbia után zsinórban a második, szinte csak ráépülő kampánnyal rendelkező filmjét nyitotta meg Amerikában 20 millió dollár fölött.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tigristank #22
    Jaja, szerintem nem rossz nő. :P
  • Hoz_Hun #21
    Szerintem Winnie Szekeres Viktor.
  • Hoz_Hun #20
    Jah én döntök a halálistáról... :)

    Számora kicsit több film kell ahhoz hogy A-listás legyen valaki, + nem kevés év az élvonalban. Mondjuk Jack Nicholson, na ő A-listás.
  • Boroskóla #19
    Inkább a csajra öszpontosítanék :D Michelle Monaghan rulez.
  • CaptainRumi #18
    egyébként csak rád mondtam idáig, mert te okoskodsz itt a statisztikáiddal mint Viktor teszi és ami egyébként kurvára nem érdekel nagyon sok embert :)
  • CaptainRumi #17
    nagyon ügyes vagy gratulálok, hogy megtaláltál a movieweben és még ezt is megtudtad nézni hogy milyen kommenteket írtam mert ott vab egy helyen...minden elismerésem.
    De te biztosan jobbakat szólsz oda is mert te vagy a faszkalapos :)
    vagy várj.... tudsz egyáltalán külföldiül? nem hiszem, de javíts ki ha tévedek és áruld el neked mi a felhasználóneved a filmweben és megnézem a te kommentjeidet is ;)
  • berserk87 #16
    Ez a cím elég röhejes. Szerintem. Vagy inkább megtévesztő. Meg szerintem várható volt, hogy itthon a moziünnep után kevesebben fognak a mozikba ellátogatni. Ha akkor vetítetík, bíztosan megnéztem volna moziban.
  • berserk87 #15
    Nem csak két sikeres filmje volt eddig. Nekem tetszett a The Greatest Game Ever Played, golfos film, ő főszereplő, igaz történet, imdb:7.3. Aztán ott van az ismertebb filmjei között az Én a robot(imdb:7.0) és a Constantine(imdb:6.6), ezekben a főszerepet nem ő kapta. Atán ott van a Tru Confessions (imdb:7.8), 2002-es film vagy a Holes (imdb:7.1) ami 2003-as. Az A Guide to Recognizing Your Saints(imdb:7.1) is biztos jó film(nem láttam) Robert Downey Jr. filmbeli fiatalkori énjét alakította benne. Még szerepelt a Bobby-ban, a New York, I Love You-ban és még sok más filmben. Feltünt több sorozatban is főszereplő volt az "Even Stevens"-ben, epizódszereplőként, olyanokban szerepelt, mint az X-akták, Vészhelyzet, Jesse, Angyali érintés, "Freaks and Geeks", "Suddenly Susan", "The Proud Family", "The Nightmare Room", "Caroline in the City". Szóval nem ma kezdte a színészkedést. Nekem a Disturbia nagyon tetszett, háromszor láttam, kevés filmet bírok ennyiszer megnézni két hét alatt. Eddig minden filmje tetszett amit tőle láttam. Lehet valakinek nem színpatikus, de attól függetlenül jó színész, ez pedig tény.
  • kalapos01 #14
    Köszönöm az elismerést, de ha jól számolom, ezt már a negyedik emberre mondod. Nem talált, de idővel bele fogsz találni, azt viszont sajnálom, hogy a Gumiszoba fórumszekcióban, a "Rumi kapitány baromságai" topikban még nem tetted tiszteleted, pedig oda gyűjtjük minden fikázásodat :)) (A legszebb az egészben mindig az, hogy amikor baromásgot írsz és rád szólnak, akkor semmi "bocs", hanem csak kötöd az ebet a karóhoz és tovább fikázod az oldalt. A topik toplistáját a szavazatok alapján eddig a Pókemberes hülyeséged vezeti, a második helyen meg holtversenyben a Filmwebes meg az Indiana Jones-os van.
  • neoG #13
    majd mindjárt jön winnie, aztán jól megmagyaráz mindent, hogy kihogymiért halállistás