Szekeres Viktor

Készül az élőszereplős Maci Laci-mozi

Új kedvenceket találtak maguknak a mozibajárók, mégpedig az élőszereplős-animált hibrid családi filmeket, melyek egyik képviselője, az Alvin és a mókusok az év kilencedik legsikeresebb filmje lett.

Azonban tévúton jár az, aki úgy véli, hogy ezzel a Fox stúdió le is fektette egy új, tömegeket vonzó sorozat alapjait, hiszen pár éve az első Garfield-film is sikeres volt (bár közel sem akkor, mint az Alvin), azonban a kötelező második rész nagyon csúnyán megbukott. Éppen ezért kénytelenek a hollywoodi stúdiók újabb és újabb filmötlettel előállni a műfajon belül.


Arról már hírt adtunk, hogy nemsokára moziba kerül a Hupikék törpikék hibrid, élő-animációs adaptációja, s legújabb értesülés szerint a Warner Bros. is lecsapott egy újabb klasszikusra, mégpedig a klasszikus Hanna-Barbera mese főhősére, Maci Lacira.

A Maci Laci-mozi rendezője a Vigyázz, kész, szörf! rendezője, Ash Brannon lesz és a filmben Maci (eredeti polgári nevén: Yogi) és Bubu (eredeti polgári nevén Boo Boo) lesz számítógéppel megrajzolva - a többi szereplő és a környezet "élő" lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #15
    Háát... ezt már alapból fentartással fogadja az érdeklődők 99%-a...és még ha a történet is xar, akkor tuti bukta...De ki tudja...hátha születik egy új Shrek (2-3 kizárva, úgy xar ahogy van...mindíg csak a PÉNZ!!!)
  • MrPrise #14
    Vissza fogjuk mi még sírni Uwe Bollt is! =:-|
  • Quantumleap #13
    Mikor jön az élö szereplös Tom és Jerry vag Turpi Úrfi?
  • bmw #12
    Nem kene...
  • DonMaros #11
    Istenem hova süllyed hollywood? Esküszöm néha egy b kategóriás olcsó kis filmben több kreativitás és élmény van mint ezek az "A listás" sz@rokban.
  • Silenzio #10
    Lassan a Pixar-lavináktól is idegbajt kapok, egyszerűen túl sok az ilyen reflektív, ide-oda idézgetős abszurd animációs film. Pedig azok még JÓK! De a Garfield, Az Alvin, a Scooby-Doo vagy EZ! Soha nem engedem, ha lesz gyerekem, hogy megnézze. Csak egy vetítés, és tuti hogy 2 évet fog csúszni, mire átmegy az általános iskolai alkalmasságin...
  • NSC #9
    ez hasonló kaliber lesz mint a hupikék törpikék:D talán azt is meg akarják csinálni.SZÁNALOM!!!eltűntek a kreatív emberek a filmvilágból????senki nem tud értelmes sztorit kitalálni,inkább ilyen sz@rokat animálnak?már a remakeekből is kezd elegem lenni,filmek,sorozatok...minek?ezek úgy sem fognak tudni kilépni az eredeti árnyékából.a maci laci is egy mese,maradjon is az.
  • Wittgen #8
    Az Alvin film számomra kész csalódás volt. Klisé klisé hátán, erőltetett poénok, amin nem tudtam nevetni, unalmas film. Soha többé ne lássam.
  • m minnifield #7
    látom a jövőt:

    mirr-murr:
    az utolsó csapás

    sebaj tóbiás:
    gyilkos ösztön

    menő manó:
    a terror éjszakája

    rumcájsz:
    élve vagy halva

    makk marci:
    pusztításra programozva

    lesznek itt csodák
  • xido #6
    Alvint bírtam...angolul néztem,a mókusok hangja úgy rendben volt:)..Garfield-ben csalódtam,csinálhatták volna Roger nyulas hibridben és Ubul-t sose bocsájtom meg,hogy egy élő és aranyos kutya lett:))