Szekeres Viktor

Jack Black a Bourne-rejtély paródiában

Azt, hogy egy folytatásos film tetszik-e a nézőknek, remekül le lehet mérni a bevételeken, hiszen az első hétvégi nézőszámot szinte csak a reklámok határozzák meg nem a minőség. A folytatásokra viszont csak akkor ül be az ember, ha azok jó filmekhez tartoznak.

Némi sarkítással, az olyan folytatás, amely nagyobb érdeklődést vált ki, mint az előd, az jó előző résszel rendelkezik, míg azon esetben, ahol a 2. rész nem éri el az 1. sikerét, ott a nézők távolmaradásukkal mondanak ítéletet az első epizódról. A Bourne-sorozat azon ritka filmes állatfajok közé tartozik, mely részről-részre nagyobb érdeklődést vált ki a nézőkből (ld. még Végső állomás, Fűrész, Austin Powers), nem is csoda, hogy Hollywood lát potenciált egy negyedik részben és magában a műfajban is.


Előbbi még csak papíron létezik, viszont a műfajt már tudni, hogy Jack Black fogja továbbvinni, ugyanis a Kung Fu Panda íróinak, Jonathan Aibelnek és Glenn Bergernek a forgatókönyve alapján a színész egy még címnélküli akció-komédia főszereplője lesz.

A filmben Black egy Kuba partjain ébredő férfi bőrébe bújik, akinek (meglepetés!) eleinte fogalma sincs, hogy ki fia-borja lehet, de bizonyos jelekből arra következtet, hogy egy szuperkém - az igazság azonban ettől nagyon, nagyon távol áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • loga #4
    Nacho Libra....
  • 05lampard #3
    Bakker, az a képen az apám bajusszal :D:D:D
  • AZTA #2
    hmm
  • Chris05 #1
    Hát ez kész!