Szekeres Viktor

Útnak indul a Star Wars-sorozat

Miután idehaza is bemutatták a Star Wars: A klónok háborúja című filmet a mozikban, a Csillagok háborúja legújabb történetei, krónikái a tévéképernyőn folytatódnak, mégpedig a Cartoon Network műsorán - egyelőre csak Amerikában.

A hazai premierről egyelőre nincs hír, az azonban biztos, hogy az USA-ban a gyerekek már pénteken, vagyis október 3-án láthatják a felvezető film folytatását, azt, hogy George Lucas és Davi Filoni rendező milyen történetszálakat kíván felgombolyítani a folytatásban.


A sorozat nyitóepizódjában Yoda mester titkos küldetésre indul a stratégiai fontosságú Toydaria bolygóra, ahol is hajóján rajtaüt Dooku gróf, így a Jedi a gróf bérgyilkosával, Ventress-szel kényszerül szembenézni. A folytatásban pedig a szeparatisták titokzatos fegyvere kelt pánikot galaxis-szerte, mellyel a Csillagflottát terrorizálják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sandor8206 #13
    lehet visszatér majd az új trilógiában, öregenjó ez poén, de jó lenne:-D
  • DarkEvilPiccolo #12
    Erre én is kíváncsi leszek, hogy mi lesz a sorsa. Viszont azt kétlem, hogy maga Anakin nyirná ki...
  • Hoz_Hun #11
    Nálam ez a "szkáj-srác" szöveg nagyon betette a kaput. Ashoka figurával nem lenne bajom, még rendben is volna, ha nem abból csinálnának poént, hogy fegyelmezetlen, engedetlen és akkora bunkó, hogy azt még Yoda sem emelné fel az erővel.
    Azon felül nem tudtam elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy Ashoka tulajdonképpen egy halott, mivel későbbiekben egy szó sem esik róla, így nyílván előbb-útóbb hajdani mestere kardja végén szárad.
  • Balumann #10
    Hát nem tudom, én nem láttam ezt az animációs Star Wars-t, és őszintén szólva nem is nagyon tervezem. Engem amik leginkább megfogtak a filmben, kétlem hogy benne lennének az animációs filmben. Már eleve az, ahogy megvalósították az egész Star Wars világot - mintha tényleg csak egyszerűen lekamerázták volna a dolgokat (nem mondom hogy tökéletes, de nem volt olyan egyszer sem, ahol azt mondtam volna hogy hű ez de mű volt, látszott hogy effekt/trükkfelvétel volt). De még sok olyan dolog van, ami igazából szeirntem csak a filmben lehet jó.

    Most ha megnézem az animációst, lehet azt fogom mondani, hogy nem volt olyan rossz, jó akciók voltak benne, egyszer meg lehet nézni. De szóval számomra az igazi az a film, összes része nagyon tetszett. Nem csak az akciók miatt, eleve a jedi "filozófia" és jelenetek, történet, a világ megvalósítása, eszközök, stb..
    Nem vagyok animáció ellenes, több animációs filmet néztem amik nagyon tetszettek (Surf's up, Madagascar, Egon és Dönci, Bee movie), csinálják nyugodtan mert van ennek is előnye és jók is. De az animációs Csillagok háborúját nem támogatom!
  • DarkEvilPiccolo #9
    Talán azért mert a végére értek... És ehhez az animációs CW-hez képest az egy igénytelen fasság volt. Persze az is jó volt. :P
  • DarkEvilPiccolo #8
    Szerintem is ott van a szeren. Az a gond az emberekkel, hogy manapság csak sírni tudnak, és mindent csípőből lesz*roznak, semmi sem elég jó nekik... Nekem aztán mind1 ki mit mondd, a lényeg, hogy jelenjen meg Blu-Ray/DVD-n és egyből szedem is le netről. Aztán, ha megjelenik nálunk hivatalosan, akkor megveszem. Ennyi! Amúgy voltak ebben a Clone Wars-ban új 5letek is. Pl. az amikor a lépegető ment fel a hegyen az valami iszonyat durva jelenet volt, piros pontot érdemel aki kitalálta! Meg amúgy az egész részlet amikor nekiállnak egy hegyet ostromolni egyedi volt. Én legalábbis ilyen durvaságot filmben/animációban nem nagyon láttam eddig. Nem mondom, hogy a legjobb, viszont közel sem sz*r. Sz*r a Holiday Speciál volt. Tessék összehasonlítani a kettőt aztán vinnyogni!
  • Loverman #7
    Miért, miért, miért kellett a Cartoon Networkös (azaz Toonami-s) Clone Wars-t abbahagyni és ezt csinálni helyette... a 3d miatt? Pedig az milyen jó volt...
  • blitzy #6
    Láttam valamelyik nap részleteket a youtube-on a sorozatból, talán még a felvezető mozifilmnél is jobb lesz! Nem értem, miért húzzák le mindenhol??? Tömény akció az egész! Nem kell hatalmas epikus művet várni, hisz ez két epizód közötti "mellékcselekményeket" mesél el. Ráadásul egy sorozat bevezető epizódja/-i. Nekem nagyon bejött!!! Kicsit fura volt a főcímzene, meg a szaxofonos Ziro lakosztályában... de megszokható. Még a droidos poénok is nagyok voltak!!! (talán csak a lezuhanó Super Battledroid jajveszékelése volt fura. :)) De összességében tetszett. Ashokával is megbékéltem, szerintem nem rossz karakter. Alig várom már a pénteket!
  • NEXUS6 #5
    Hát abban nem vagyok biztos, hogy EZ fényévekkel előzi-e meg győzikééket? A SW univerzumot Lukács és társai gyak egy búcsús céllövölde szintjére hozták, ahol a hurkapálcikákon levő saumasamponokat lehet levöldözni.

    Hol van ebben a filozófiai, morális mondanivaló, hol van ebben az emberi konfliktus? Mert hogy valamikor ilyenek még voltak ezekben az alkotásokban, szal nem én élek álomvilágban e tekintetben.

    A multkor látam valami rajongók által készített filmet a neten, volt benne bazi űrhajó, meg fehérpáncélos csákók, meg még némi humor is. Annyira nem volt rossz, kb mint ezek a szösszenetek.

    A nyolcvanas években, amikor a haverral nagy SW rajongók voltunk, akkor megdumáltuk, hogy a haver megkéri az amcsiban élő nagybácsit, hogy léptessen be bennünket a hivatalos SW klubba, mert kapunk posztert, meg SW filctollat, meg ilyeneket. Erre a nagybácsi csak annyit üzent vissza, hogy srácok ezek csak a pénzeteket akarják, annyit nem ér az egész. Akkor furcsáltuk a dolgot, de sajna ma már nyilvánvaló, hogy erre megy ki a játék.
  • Yutani #4
    Magyarország egy furcsa ízlésú piac. És tartok tőle, hogy nem az igényesség a meghatározó... Volt jónéhány sorozat, ami jó lett volna, nekem tetszett is, de nem nézte a nép. De Győzzüke meg celeb-"kínzás" az kell...