Ötvös Tibor

Hétvégi traileradag

A mostani hétvégén három említésre méltó előzetes is érkezett. Az első a Tom Cruise féle Valkűr, majd itt a Brad Pitt főszereplésével készített The Curious Case of Benjamin Button és a Frank Miller rendezte The Spirit trailere is elérhetővé vált.

Kezdjük az elején. Tom Cruise elég sok botrányt kavart filmje, a Valkűr egy elég hangulatos trailerrel jelezte, hogy közeledik a december 26-i bemutató. A rendezői feladatokat Bryan Singer látta el és a jelek szerint remek munkát végzett. A film további szerepeiben Bill Nighy és Kenneth Branagh parádézhat.


Valkűr
A megtörtént eseményeken alapuló történet főszereplője Claus Schenk Graf von Stauffenberg ezredes. A tiszt szabad bejárással bírt a rastenburgi főhadiszállásra, ahol 1944. július 20-án pokolgépet robbantott. Hitler azonban - az asztalnak köszönhetően - túlélte a merényletet. Az ezredest három társával együtt még aznap este agyonlőtték a berlini Wehrmacht-főparancsnokság Bendler nevű blokkjának udvarán.

A második újdonság a David Fincher legújabb filmje, a The Curious Case of Benjamin Button, mely Cruise komoly ellenfele lehet. A filmet december 25-én kezdik vetíteni az amerikai mozik és talán nem csak Brad Pitt miatt ömlenek majd be a nézők a vetítésekre, hanem a remek alapszituáció miatt is.


The Curious Case of Benjamin Button

A történet Benjamin Button életét mutatja be. A férfi "érdekessége", hogy visszafelé öregszik. Születésekor leginkább egy 80 éves öregúrra hasonlított, hetedik életévét pedig tolószékben töltötte. Élete teljében, 30 évesen szerelmes lesz egy vele egyidős nőbe, ám a sorozat nem szakadhat meg, így a férfi minden nappal egyre fiatalabb lesz.

Végül pedig következzen a szintén december 25-én mozikba kerülő The Spirit, mely a 300 és Sin City megalkotójának, Frank Millernek az első rendezése. A film alapját Will Eisner képregénye adja, melynek képi világát a direktor egy az egyben szeretne viszont látni a vásznakon. A főbb szerepekben Samuel L. Jackson, Eva Mendes, Gabriel Macht és Scarlett Johannson lesz látható.


The Sprit

A film főszereplője egy nyomozó, aki halálos ellenfelének elpusztítása érdekében megrendezi saját halálát és így Lélekként harcol Central City legfőbb bűnözője ellen. Octopus célja kiirtani az egész várost. A Lélek sikeresen harcol ellene, ám egy nap összefut egy gyönyörű nővel, aki egyszerre akarja megölni, szeretni és elcsábítani főhősünket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #3
    Tomi gyerekből egy ilyen trailerre való elég is
  • DarkEvilPiccolo #2
    És már törölték is. Mondjuk nem vesztettünk vele semmit mivel ugyanazok a jelenetek voltak benne amiket láthattunk már képeken is csak itt mozogtak pár századmásodpercet benne a karakterek. :-)
  • CaptainRumi #1
    a Spiritből már két trailer is elérhető egy ideje de segáz...
    amúgy nemrég a DragonBall ról is felkerült egy írtó szar minőségű teaser a netre