Szekeres Viktor

A nézők még mindig odavannak az Odaátért

A napokban indult el Amerikában a Supernatural eredeti címre hallgató természetfölötti (már-már horror) sorozat, melynek rajongói igencsak kitettek magukért, hiszen a sorozat legjobb nézettségét szállították a csatornának.

Ez már csak azért is fontos, mert a Supernatural nem tartozik a CW csatorna legnézettebb sorozatai közé és sokak szerint már a harmadik évadban is veszélyben volt a további sorsa. A csütörtökön produkált 4 milliós nézettség azonban 33%-os növekedést mutat, ha az egy évvel ezelőtti adatokkal vetjük össze.


Persze azt tudni kell, hogy a "legjobb nézettség" kijelentés csak a 2-3. évadot figyelembe véve áll meg, hiszen a Supernatural annak idején a WB elnevezésű csatornán indult, s csak azt követően került át a jogutód CW-re. (A sorozat RTL Klubos folytatásáról még nincs hír.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • neptum #5
    nagyon ott volt ez a rész remélem a többi is lesz ilyen és ebbe az évadba eljönne a háború is amit már rebezsgettek az elöző évadokba a démonok és most így ami volt a végén
  • kukacS3K #4
    the best, ez az első rosz mondjuk elég nagy sokkot okozott a végével:D
  • berserk87 #3
    Nekem is tetszett ez a rész. Jó évadnak ígérkezik ez a mostani.
  • Hornymut #2
    Nem csoda a nézettség, egy igencsak ütős epizódot kaptunk :-) Ha ilyen színvonalat tartanak végig, akkor ki tudja mi lesz még itt :-)
  • Tinman #1
    Ja, ja én is nagyon csípem... Hajrá Dean!