Ötvös Tibor

Folytatódik a Beverly Hills-i nindzsa

Chris Farley tragikus halála után nem sokan hitték, hogy a közepes sikert aratott Beverly Hills-i nindzsa egyszer még folytatást kap. Pedig a hírek szerint október 6-án megkezdődik a második rész forgatása.

Sajnos azonban az előjelek nem túl bíztatóak. A film főszerepére a High School Musical egyik sztárja, Lucas Grabeel lett leszerződtetve. A szokásos "szexi csaj" alakját a modellből lett színésznő, Lin Chiling kapta. A film rosszfiúja pedig David Hasselhoff lesz, aki egyébként legutóbb a Távkapcsban okozott kellemes meglepetést.



Mitch Klebanoff, a Bevely Hills-i nindzsa író-producere vállalta el a második rész rendezését. A sztori szerint adott egy árva fiú, akinek álma az, hogy nindzsa legyen. Ám szülei keresése közben egy bűnténybe keveredik Hollywoodban, melynek ő lesz az első számú gyanúsítottja. Ismerős? Az első rész sztorija szinte egy az egyben ugyanez volt, kivéve, hogy ott a főhős egy nő miatt indul az Államokba.

Arról még nincs hír, hogy a Beverly Hills-i nindzsa ellátogat-e a mozikba vagy rögtön DVD-n jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #3
    Miert? Ennek is annyi ertelme lesz, mint annak volt. Rosszindulat nelkul kerdeztem, mert telleg nem ertem, h varhatsz komoly torteneti kapcsolatot, mikor az a filmen bellul sincs meg.
  • Monoton #2
    Szívemből beszélsz :(
  • Herczi #1
    Végül is semmi történeti kapcsolat a két film között, akkor minek kell Beverly Hills-i nindzsa 2-nek nevezni? Ennyi erővel bele is szarhatnának Chris Farley sírjába.