Szekeres Viktor

Szuperhős lesz a Született feleség?

Egyre jobban körvonalazódik, hogy a közönség mely képregényes szuperhősöket kedvelte meg, így a Marvel és a DC be is táblázhatja eljövendő éveit - még mindig van hely újabb és újabb világmegmentőknek.

Klikk ide! Ilyen új filmsorozat lehet a Bosszúállókból, vagyis a The Avenegers-ből, mely akárcsak az X-Men, több szuperhős közös küzdelmét mutatja be az éppen aktuális gonosztevők ellen. A Bosszúállók érdekessége viszont az, hogy már megismert szuperhősök is vannak a csapatban, úgy mint Vasember és Hulk, de nemsokára a Thor-film is érkezik, mindössze Ant-Man, vagyis Hangya és Wasp, vagyis Darázs ismeretlen még a képregényeket kevéssé ismerő magyar nézők előtt.

Utóbbira viszont úgy tűnik, hogy megtalálták a megfelelő színészt, ugyanis szemfüles fotósok lekapták a Született feleségek főszereplőjét, Eva Longoriát, amint elhagyja a Marvel Studios Los Angeles-i irodáját a hóna alatt pár képregénnyel, köztük egy Bosszúállók füzettel.

Természetesen a következtetés szigorú dedukció útján született, szó sincs semmi konkrétumról, főleg, hogy a színésznő mintha incselkedett is volna a fotóssal, akit meglehet, hogy félre akart vezetni.

Janet Van Dyne, vagyis Darázs, Hangya, azaz Hank Pym felesége és alapító tagja az Avengers-csapatnak, melyből a comix-történelem során viszonylag hamar kiszállt Hulk, hogy helyére Amerika kapitány csatlakozzon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)