Szekeres Viktor

Közeleg a Jóska menni Amerika! premierje

Az idei mozis ősz tele lesz ígéretes magyar és "magyar" premierekkel. Előbbi csoportba a Para, a Delta és az A nyomozó tartozik, míg utóbbi egyik képviselője a Jóska menni Amerika!, holott Csupó Gábor filmje inkább amerikai.

Nem mintha nem lett volna benne a rendezőn kívül is magyar résztvevő, hiszen a vágástól a hangutómunkákig sok honfitársunk dolgozott a Jóskán, ráadásul a moziban is szinkronnal fog megszólalni, köszönhetően az első osztályú hazai "hanggárdának": Hujber Ferenc, Szabó Győző, Gesztesi Károly, Oroszlán Szonja és Kovács István.


Az eredetiben Immigrants (L.A. Dolce Vita) címre hallgató alkotás, melyet az amerikai mozik nem mutatnak be, nálunk október 30-án debütál, a magyar származású Jóskáról és orosz származású barátjáról, Vladról szól, akik úgy döntenek, hogy beveszik Amerikát, s kalandjuk során rengeteg amerikai hírességgel futnak össze - animált formában.

A Simpson családdal és a Fecsegő tipegőkkel befutó Csupó következő filmje az amerikai-angol fantasy, az idehaza forgatott Holdhercegnő lesz, mely februárban kerül mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PacaTriK #4
    Az aláírásod kicsit ellentétben van a hozzászólásoddal nemde?:D
  • JL666 #3
    igazi szereplőkkel biztatóbban hangzana...
  • fv #2
    annyira bénák ezek a rajzok
  • Mr Csé #1
    előre félek