Szekeres Viktor

Itt az év magyar filmjének plakátja

Természetesen A nyomozóról van szó, melyet a műfaj szerelmesei már láthattak a Filmszemlén, de az október 2-i premier közeledtével érdemes felelevenítünk a filmet, jelen esetben egy remekül sikerült plakáttal.

Klikk ide! Persze valahol visszás legjobbként emlegetni a Nyomozót, hiszen a várakozások feltüzelése lehet, hogy több nézőt szül, de előfordulhat, hogy sokan éppen ezért csalódnak egy ajnározott filmben. Gigor Attila "elsőfilmje" azonban tényleg megérdemli a pozitív jelzőket, s bár kasszasiker nem fenyegeti, de esetlegesen egy jó hatásfokú szóbeszéd szolid sikert hozhat a készítőknek. A Filmszemle egy legjobb közönségfilm, egy legjobb vágó, férfi főszereplő és forgatókönyv elismerést termelt, plusz a diákzsűri is a Nyomozót díjazta.

A film történetét nem is kívánnánk ellőni, az internet zugaiban rá lehet lelni, inkább csak annyit jeleznénk, hogy egy kórboncnokról szól és krimi a műfaja, de azt meglehetősen gonosz humorba mártogatva kell elképzelni, csavarokkal megspékelve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Monoton #2
    A film lehet hogy jó de ez a plakát véleményem szerint borzasztó
  • torcipepe #1
    azt hittem, végre találok egy olyan Szekeres Viktor cikket, amit senki nem szól le. de egyben azt is észrevettem, hogy ennek az oka nem más, mint hogy valaki segített megírni neki. legalábbis többes számban nem beszél magáról az ember. :)

    amúgy meg jó, hogy hallani ilyen filmekről is és nem mindig Kovács Vilmos legújabb kasszasikeréről van szó.