Ötvös Tibor

Mariah Carey drámázik

Mariah Carey sikeresen tért vissza a zeneiparba, és ismét megpróbálja meghódítani Hollywoodot is. A választása pedig egy drámára esett, melyet már fel is karolt a Vivendi Entertainment..

Lehet szeretni vagy nem szeretni, az azonban vitathatatlan, hogy Mariah Carey karrierje csúcsán tanyázik. Ám ez a jelek szerint nem elég a számára. Szeretné, ha énekesi tehetsége mellett a színészi képességeire is felfigyelne valaki. Mondjuk olyan háttérrel, mint a Glitter - Ami fénylik vagy az Oltári vőlegény ez nem is olyan könnyű feladat.



Nemrég a Ne szórakozz Zohannal-ban volt egy apróbb szerepe, ahol saját magát alakította, ám hamarosan valódi drámában is bizonyíthat a nézőknek. A Tenessee története szerint két lecsúszott fivér elindul, hogy szerencsét próbáljon az életben. Carey egy pincérnőt alakít, akinek énekesi karrierét derékba törte egy rossz házasság.

A rajongóknak jó hír lehet, hogy az énekesnő egy új balladát is felénekel a film kedvéért, mely a "Right to Dream" címet viseli. A Tenessee bemutatója decemberben esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #1
    Britney Spears: Álmok útján 2 nem lesz?