Szekeres Viktor

Will Smith, mint Amerika kapitány?

A hollywoodi stúdiók általában biztosra próbálnak menni. Ha olyan nagyszabású adaptációról van szó, mint a Captain America képregény megfilmesítése, akkor bizony a legegyszerűbb megoldás Hollywood jelenlegi legnagyobb csillagát felkérni és hátradőlve számolni a pár év múlva befolyó dollárokat.

Csakhogy Hollywood jelenleg legpiacképesebb sztárjának Will Smith számít, akinek utolsó 8 filmje végzett 140 millió dolláros amerikai bevétel fölött, s ilyen sikersorozattal más színész nem dicsekedhet. Éppen ezért Smith is megválogatja a szerepeit, s bár minden bizonnyal egy Amerika kapitány-film egy névtelen nímanddal is sikeres lehetne, nem utópia az afroamerikai színészt elképzelni a pajzsot tartva, hiszen az eléggé anakronisztikus figurát Amerikán kívül is sikeressé kell tenni.


A hír forrása Derek Luke színész, tehát ezt figyelembe véve kell a továbbiakat kezelni. Ő mondta el új filmjének sajtótájékoztatóján, hogy állítólag Will Smith-nek felajánlották a Kapitány szerepét, ami remek példa arra, hogy mennyire változnak az idők, ha az amerikai filmgyártás hozzáállását vesszük figyelembe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)