Szekeres Viktor

Az RTL Klub vissszahozza a Megasztár-verőket

Miközben a TV2 a "legenda" visszatérését hirdeti, az RTL Klub úgy döntött, hogy visszahozza azt a műsorát, mely annak idején szó szerint tönkreverte a legendát: ősszel valószínűleg ismét egymás ellen lesz látható a Szombat Esti Láz és a Megasztár.

Bár a TV2-n eddig egyik Megasztár sem aratott kirobbanó sikert és az RTL Klub olykor még a "szuperfilmjeivel" is győzedelmeskedni tudott a valóságshow felett, az igazi detronizálás másfél éve következett be, amikor az első Szombat esti láz olyan mértékben mosta le a TV2 dalárdáját, amire ritkán van példa két, több százmilliós szuperprodukció egymásnak feszülésének esetében.


Ennek megfelelően a Megasztár 4 előre retteghet, hiszen az RTL Klub nemsokára elindítja a Szombat esti láz 3. szezonját, melyben szokás szerint rajzani fognak a hírességek, hogy profikkal való táncolásukkal eldöntsék maguk között, hogy ki a legjobb. Az idei sztárfelhozatal: Gáspár Bea, Udvaros Dorottya, Dammak Jázmin, Kiss Ramóna, Csányi Sándor, Katus Attila, Rózsa György és Stohl András.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DieselVin #8
    ..nekem anno egyik sem tetszett -bár azt hiszem a Megasztár több értelmet, ill. híreséget tett le az utókornak (Caramel-Bartók E., Tóth lányok, Varga Iza, Varga Feri...stb)de ezzel a felhozatallal szerintem sokkal újabbat nem fog az RTL letenni az asztalra.. Elsőre lehet, hogy újdonság volt, zabálták, de szerintem ez most érdektelenségbe fog fulladni..Valami újdonságot kellett volna kitalálniuk.. vagy nem?
  • MrPrise #7
    "detronizál" Nem gondoltam volna, hogy az sg-n már a búlvár hírekhez is lexikon kell ;-) (Nem nekem, de azért gondolom más szerint se túl gyakori ez a szó a búlvár sajtóban...)
  • neoG #6
    egyszerű: próbálnak minél nagyobb réteget lefedni.lesz jó nő,jó pasi,régi motoros, cigány...
    meg még 1 köcsög is(ott figyel a bal oldalon)
  • Alias91 #5
    Gáspár Bea nyafogása csak álkomédia, állítom, nagyon intelligens nő. Én kiváncsi leszek, bár Rózsa Gyuri szerintem sem ebbe a műsorba való...
  • Etinger #4
    Rózsa Gyuri jóarc, és annyira nem vén :)
  • Cat #3
    Rózsa Gyurit? hogy a nyugdíjasok is nézzék.
  • Tabitha #1
    Gáspár BEa a nyafogó formájával nem fogja sokra vinni.....Azt viszont végképp nem értem minek kell már megint egy öreget berakni közéjük?? az emeléseket meg a többi ilyen dolgokat hogy a fenébe fogja megcsinálni??