Ötvös Tibor

Mark Millar, az elfoglalt ember

Mark Millar nevét a Wanted kapcsán ismerhette meg a szélesebb közönség, ám a hírek szerint elképzelhető, hogy Superman feltámasztását is a nevéhez köthetjük.

Kezdjük azzal, amit már korábbról tudunk. Millar gőzerővel dolgozik a Wanted 2 és 3 alapjain, ám a sztorit mégsem ő írja. Ez úgy lehetséges, hogy a képregényes csak egy kiinduló pontot ad a folytatásoknak, melyeket akár ki is lehet hagyni a végső verzióból - legalábbis Millar szerint.



Érdekesebb azonban Millar Superman-es ötlethalmaza, melyet legutóbbi interjújában ontott a képregényrajongókra. Elképzelése szerint 10 év alatt kidolgoznák három Superman-film sztoriját - méghozzá az elejétől - és ebből lenne egy 7 órás alapanyag. Ezt vágnák szét három részre és mutatnák be az egymást követő három évben.

És hogy Millar mennyire komolyan gondolja eme elgondolását, azt jól példázza, hogy már el is kezdett dolgozni az első füzeten, melyet utána megmutat a Warner Bros. illetékeseinek. Elképzelhető, hogy így támad fel az Acélember?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lac14 #8
    "Superman Begins"nek ott a Smallville
    ennek nincs sok értelme....
  • GG #7
    Szerintem csak el lett írva és az első 10 évet megírja a Superman történetből az elejétől. Mert amcsiban 10 év az nagyon sok idő lenne egy filmre.
  • Scroll #6
    "Elképzelése szerint 10 év alatt kidolgoznák három Superman-film sztoriját" Mihez kell nekik ennyi idő??? Gyanítom másnak elég lenne 3 év is.
  • bmw #5
    Ha jobb lesz mint az eddigi akkor ok..
  • sandor8206 #4
    már sokszor leírtam , leírom ide is, nem szeretem ha filmeket semmissé tesznek! Persze ki nem szarja le, hogy én mit szeretnék
  • MoToX #3
    ha lenne benne egy olyan bemutató-emlékeztető mint az új Hulk elején volt az tökéletes lenne
  • Che #2
    ehh...majd kicsattan a kúltúra...egyébként mert most ez a divat.Én nem bánom, ha jó akkor nemárt egy kis frissítés.
  • Sabcsee #1
    mi a faszomnak kell superman begins?????
    semmi értelme nincs