Szekeres Viktor

A God of War után Guitar Hero-film?

Miután David Self forgatókönyvíró befejezi God of War-szkriptjét, jelen állás szerint Brett Ratner rendező fogja megvalósítani azt, de a direktor máris előretekint, és újabb videójáték-adaptációra "nyújtotta be igényét".

Brett Ratner a Csúcsformában-filmekkel futott be Hollywoodba, majd a Vörös sárkányt és az X-Men 3-at készíthette el és még a tévézésbe is belekóstolt, amikor leforgatta a Prison Break első részét. Jelenleg a tervezés alatt álló God of War-film rendezőjelöltjének számít, de egy interjúban megemlítette, hogy ha az Activision rátestálja gigantikus népszerűségű játékának jogait, akkor bizony belevetné magát egy Guitar Hero-film készítésébe is.


Az MTV News által közölt beszélgetés során egy kérdésre még azt is elárulta, hogy egy olyan játékból, mint a GH, milyen filmet tervezne: "Egy kisvárosi srácról szólna a filmem, aki arról álmodik, hogy egyszer rocksztár válik belőle és megnyer egy Guitar Hero-versenyt."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyi150 #11
    Szép munka ez a forgatókönyv, gratulálok! Ezt a filmet szívesen megnézném a vásznon, de a szereposztásnál inkább zenészeket alkalmaznék.
  • thesnowy #10
    bízzuk ezt csak UWE BOLL-ra xDDDDDDDDDDD
  • Pesta76 #9
    Ez szerintem egy nagy baromság!! Mi értelme volna egy gitáros játéknak filmben?pl.: Otthon játszik a kiscsávó és hirtelen megjelenik az Aerosmith és elviszi koncertezezni!Ugyan hadjuk már......
  • akela1986zeg #8
    Én a Heroin Hero-ból csinálnék egész estés filmet
  • xido #7
    South Park 11.évad 13.rész asszem...Stan és Kyle dualban elérik a 10.000 pontot,szerződést kötnek velük,annak fejében,hogy megpályázzák az 1.000.000 pontot.Közben a manager kijátssza őket egymás ellen,szerez egy társat az egyiknek,mire szépen ugrik a barátság...aztán füstös bárokban magányosan zenélés,majd avégén az egymásra találás és magasról tesznek a sikerre,hírnévre..
    Itt a történet..:)))
  • ldavid #6
    pont ezt akartam írni én is :)
  • sweech #5
    a sims filmet jobban várom
  • Tinman #4
    vs "Egy kisvárosi srácról szólna a filmem, aki arról álmodik, hogy egyszer rocksztár válik belőle és megnyer egy Guitar Hero-versenyt."

    Hát nem tudom, minden szentnek maga felé hajlik a keze, de ez így szar lesz.
  • Tinman #3
    Nagyon HC GH-s emberke vagyok és van a GH-nak története.

    Az 1. és 2. résznek, no meg az Encore-nak nem igazán, de a 3. résznek van. Nézzétek csak meg az átvezető videókat.

    Igazából ezt egy jó kis zenés filmnek képzelem Flashdance módra, ahol egy noname arc nappal a sufniban gyakorol, este pedig a gyárban robotol... majd helyi komcsa, kerti partik, teljes a band... és egyre jobbak... aztán konkurens banda, egymással kiszúrások, feljelentgetések, drog ügy, majd meghívás egy megmérettetésre, találka egy legendás, de lecsúszott gitárossal, aki hősünk mentorává lesz.

    Ezt követően sikerül egy kisebb stadionba koncertezni, de beégnek, mert a srác szeren van... nagy gáz, fújjogó tömeg, pár ütés is elcsattan.

    Srác majdnem túllövi magát, nem akar élni, de a mentor kihúzza a szarból, majd újra kap egy esélyt egy másik stadionban, ahol a számok végeztél a tömeg üvölti:

    FREEBIRD FREEBIRD FREEBIRD :-D

    És naná, hogy elhangzik a Freebird, mindenki boldog... gitáros hősünk aranyos csajra tesz szert a koncert után.
    Tőlem lehet Jessica Alba, úgyis csak őt akarjátok :-D

    Ekkor érkezik egy tag, aki szerződést ajánl.
    Belevágnak, minden jól is alakul, járják az államokat, de a régi konkurens majdnem katasztrófát okoz egy több ezres stadionban (erősítő bütykölés, zárlat, méteres lángok, égő díszlet, menekülő tömeg), persze a bandára fogják... a menedzserről pedig kiderül, hogy sehol nem fizetett semmiért, komoly vádak a banda nyakába, ráadásul az alvilág nagykutyájának súlyos pénzekkel tartozó menedzser, elpárolog, és így a bandán próbálják a rossz arcúak leverni a tartozást.

    Ez persze kizárólag koncertekkel megy, de hiába a jó hír, a régi felszerelésükhöz tudnak csak nyúlni, a srác ismét a drogért nyúlna, de a csaj kirángatja a szakadékból a szerelmével.

    Egy ócska van-nel lépnek fel lepukkant helyeken, de a gitáros csajának gazdag barátja elismeri, amit csinálnak és meglepi őket -szigorúan kölcsön alapon- a saját szettjével, melyen persze a gazdag fiú nem tud játszani, de a gitárhősünk kezében a nemes Fender szerszám azonnal gyönyörű dalra fakad.

    Sikerül annyi pénzt összekaparni a fellépésekkel, hogy ki tudják fizetni az egyik stadion tulajának a tartozásuk és minden egy lapra téve egy hatalmas koncertre készülnek.

    A dolog szenzációsan sül el, absz. teltház, a stadion környékén megáll az élet, minden rádióból az "új Santana" gitárszólója szeli át az étert...

    Happy end, hatalmas siker, tolongó lemezkiadók, visongó lányok, őrült tömeg.
    És itt a vége... LENNE!
    De a tömeg ordít: ENCORE!!!

    És Through fire and flames dallamára szépen lepereg a stáblista.


    Szereplők:
    -A gitárhős: Sok arc alkalmas rá, Ben Affleck kis szakállal,
    -A lecsúszott gitáros szerepében: Brian May
    -Csajt megbeszéltük :-D
    -Dobos: A Rejtélyek Városából aka Invasion a szakálas mackó jellegű ürge
    -Basszusgitáron: Valami Van Halen arc.
    -Kulcsfontosságú, hogy az énekes egy átlag arc legyen, átlag hanggal, hogy a gitárosunk érvényesülni tudjon. Ahogy a GH-ban, úgy a filmben is picit halkabb lenne az ének és szinte minden más és gitár hangján lenne a hangsúly, dinamikus kamaramozgatás, szinte füstölgő húrok, bomba jó díszletek etc.

    Ööööö... szvsz
  • bertino #2
    hát én se nagyon tudom mit lehetne kihozni belőle, ami értelmes is.

    lehet alacsony a képzelőerőnk.
    de az is lehet, hogy nem.