Ötvös Tibor

Kiöregedett Macskanő lesz Batman ellenfele?

A legújabb hírek szerint a Warner Bros. és a Legendary Pictures is nagyon szeretné, ha Christopher Nolan újból elvállalná a Batman rendezői posztját. Az eddigi találgatásoknak teljesen ellentmond egy belső forrás, miszerint nem Angelina Jolie a legesélyesebb a Macskanő szerepére.

A jelek szerint Nolan nem áll meg Joker megreformálásánál, Batman többi ellenfelét is új szempontból közelíti meg. Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Johnny Depp (Rébusz), Philip Seymour Hoffman (Pingvin) és Angelina Jolie (Macskanő) lesznek a szerencsés kiválasztottak. Ám érdekes hír került fel a netre.



Eszerint a "The Caped Crusader" fedőcímmel futó harmadik Batman-film Macskanőjét a 62 éves Cher alakítja majd. A hírek szerint Nolan egy kiöregedett, megfáradt karaktert szeretne látni a vásznakon és ehhez nem illik a szülés után is nagyon szexi Jolie alakja.

Eközben Chuck Roven, a film egyik producere kifejtette, hogy Nolan jelenleg megérdemelt vakációját tölti és csak hazatérése után dönt a rendezésről. De bármi is lesz a döntése, producerként biztosan részt vesz a film létrejöttében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #27
    Szerintem tök mindegy, ki játssza majd a következő villian-t. Ledger miatt is sokan háborogtak eleinte és lám, mi lett belőle. Ha Nolan azt mondja, hogy a szomszéd csöves a legjobb macskanő szerepére, akkor biz elhiszem neki.
  • JASON13 #26
    Én írok többet is akik realisztikusak. Professor Hugo Strange, Calendar Man, Black Mask, Argus, Baby Doll, Calculator, Crime doctor, Clock king, Colonel Brass, Harley Quinn, Matter Master, Mr. Zsasz (aki a beginsben is felbukkan), Penguin (is lehet ralisztikus hiszen az uszonykéz egy igazi rendellenesség [Jacobsen szindróma]), Sportsmaster, Scarface, Professor Milo, Mad Hatter, T.O. Morrow, Springheeled Jack ! egyenlőre ennyit tudtam kapasbol összeszedni. De szerény véleményem szerint Mad Hatter, Riddler, Catwoman, Penguin, a legesélyesebbek. Mad Hatter szerintem leginkább mert még sosem volt filmen és viszont eléggé meghatározó ellenség a rajzfilmekben is meg a kepregenyben is és példaul egy Mad hatter, riddler, Scarecrow és mondjuk a csajhiany miatt Catwoman parositas egész veszélyes lenne Gotham számára. De elég csak fellapozni a Batman: Arkham asylum c. kepregenyt és ott bennevan minden jelentosebb ellenseg.
  • sandor8206 #25
    ha lesz visszatérő max twoface
  • CaptainRumi #24
    miért lenne attól már rajzfilm?? a legbetegebb pszihopata párost játszhatnák a filmtörténelemben...
  • Franky25 #23
    Olyan úgy se lesz...ráadásul ez mozi, nem rajzfilm. Egy gonosz, egy film. Ezt nem lehet elnyújtani, mint a rétestésztát.
    A film teljesen más drámai alapokon működik...
  • CaptainRumi #22
    De mondom hogy ezeknek maximum egy mellékszerep juthat gonoszként.....
    Pontosan ahogy mondtad, sem méregcsók, sem madárijesztő nem nagy kaliber.....nem is ők voltak a filmben a főgonoszok.....

    ÉN AZT MONDOM: Heath kurva jó volt Jokerként....de jokert ne írják ki a harmadikból, hanem játsza más és mellé tegyék be Harley Quinn-t. Tökéletes párosítás lenne.
  • Franky25 #21
    Én láttam Croc van benne, és realisztikusan van előadva...
  • Zaraki Kenpachi #20
    Jól van SG megint hoztad a formádat...
  • sandor8206 #19
    ezeket magad írtad, ilyenekre senki nem gondolt! És bárkit meg lehet valamilyen szinten csinálni realisztikusan, csak nem kell hűnek lenni a képregényhez és csak a karakter vázát megtartani. legjobb példa rá Joker a TDK-ban a képregényes Joker realisztikus? Egy fehér börű, zöld hajú teli vigyor fószer!!!!!!!!! De a filmben megycsinálták maszkírozott, vágott szájú, zöld festett hajú pszichopatának. Szóval érted amit írok remélem. Ha nagyon akarnának Killer Croc-ból is lehetne realisztikus figurát csinálni filmben, csak el kell hagyni a képregényes hüllős sztereopitiát, a legjobb példa rá a Gotha knight féle magyarázat+venni egy kigyúrt állat színészt, mellé nyomni egy olyan magyarázatot mint a GK-ban, hogy ritka bőrbetegsében szenved, attól ilyen kérges a bőre+emberevő pszichopata és hegyesre élezte a fogait, és tessék itt is van egy realisztikus killer croc figura! Bárkiből lehet, csak le kell csupaszítani.
  • sandor8206 #18
    igen láttam és killer croc az. miért méregcsók nagy kaliber, vagy madárijesztő? Nem az lényeg, hogy milyen a képregényben , onnan csak kiveszed a figurát és megcsinálod, átformálod a filmen, ahogy Nolan is tette. Nem az a lényeg, hogy melyik a legnagyobb kaliber a képregényben, csak a karaktert veszed át, azt csinálsz vele a filmben amit akarsz, ja és ott az a kettő amit írtál, vagy Bane, vagy King Snake, vagy jason toddos sztori Red Hood-dal, vagy thalia stb...nem az a lényeg hogy a képregényben mekkora falsúlyú, az csak alap, a filmben lehet belőle jó karaktert csinálni.