Szekeres Viktor

Csúszik az új Survivor premierje

Egy valóságshow esetében ritka, hogy akkora pályafutást tudjon magáénak, mint a Survivor, de még egy normális sorozattól is hatalmas teljesítménynek számít ennyi ideig a nézettségi listák élvonalában lenni.

Bizony. Az ember szinte levegőért kapkod és keresi a szavakat, amikor újra meg újra elolvassa és csendben feldolgozza a szikár tényeket, miszerint a Survivor Amerikában immáron 17. szezonjába lépett. És ez az évad, a 16.-kal ellentétben, ismét csak a szokásos formulát fogja csűrni-csavarni.

A 16. nekibuzdulás ugyanis afféle félig all star, félig rajongói szezon volt, azonban a 17. ismét csak visszanyúlik a gyökerekhez és 18 teljesen új játékost eresztenek szabadon, hogy túlélési ösztöneiket gyakorolják. Sőt, a gyökereihez való visszanyúlás atekintetben is jelen lesz, hogy a sokak által kedvelt 3. évadhoz (Survivor: Africa) hasonlóan ismét a fekete kontinensen és ismét szárazföldön fog zajlani a népszerű játék, Survivor: Gabon - Earth's Last Eden címmel.

Rajongói részről egyetlen üröm az örömben, hogy az eredetileg szeptember 18-ra ígért start időpontja egy héttel tolódik, így szeptember 25-én indul útjának a 39 napos küzdelem. Viszont, hogy kompenzáljanak a készítők: egy duplarésszel lepik meg ekkor a nézőket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!