Ötvös Tibor

Veronica Mars: A film?

Rob Thomas, a hazánkban is népszerű Veronica Mars című széria megálmodója egy interjúban elárulta, hogy komoly tárgyalásokat folytat minden fronton egy esetleges mozifilmváltozatról.

"Kristen Bell és én nemrég találkoztunk egymással és beszélgettünk a Veronica Mars moziról" - kezdte Thomas az Entertainment Weekly riportjában. "Ugyanakkor párszor tárgyaltam már a sorozat producerével, Joel Silverrel is az esetleges mozifilmről". Azt azonban nem árulta el, Silver mit is szólt mindehhez.



A Veronica Mars főhőse egy fiatal gimnazista lány, kinek apja Neptune város seriffje volt, míg meg nem gyanúsított egy befolyásos helyi üzletembert egy gyilkossággal. A város ellene fordult és leváltották. Azóta egy nyomozóirodát működtet, melynek munkájába néha lánya is besegít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nikita00733 #6
    Bárki bármit is mond, én már alig várom a filmet.
  • winnie #5
    mióta van a sikernek köze a szinkron minőségéhez. a szinkron miatt csak azok sírnak, akik ismerik az eredetit és eszükben sincs a sorozatot magyarul nézni. aki nem ismeri az eredetit, annak 99%-ban minden szinkron megfelel. (nyilván te is szeretsz pocsék szinkronnal ellátott filmet/sorozatot, csak nem tudsz róla és ezért nem is zavar.)
  • Sanyix #4
    Mars egy Neptune nevű városban? :D
    Ejha.
  • Cat 02 #3
    Mo-n sikert ért ezzel a szinkronnal ? wtf :D
  • stargatelost #2
    nah, sikerült az összes VM-es kép közül kirakni azt, amelyiken Kristen a legbalfaxabbul és legelőnytelenebbül kinéz...
    nem vagyok KB fan, nem tartozok a "húúú KB ajj de jó csaj ő a number one"-okhoz, de ettől a képtől mindig felmegy a pumpa bennem....
  • winnie #1
    "is az esetleges mozifilmről""

    filmről. nem mozifilmről.