Ötvös Tibor

Brian Austin Green lesz Rébusz?

A Beverly Hills 90210 egykori sztárja, Brian Austin Green szeretné eljátszani Rébuszt a következő Batman-filmben. Elmondása szerint szinte elképzelhetetlen, hogy Jokert visszahozzák a történetbe, így szükség lesz egy új gonoszra.

Klikk ide!
Green jelenleg a Terminátor-sorozatban szerepel, ám szeretne komolyabb filmes karriert is befutni. És a jelek szerint Christopher Nolan irányítása alatt szeretné mindezt megtenni.

Az MTV-nek adott egyik interjújában ugyanis elárulta, hogy nagyon szeretné eljátszani a Mindörökké Batmanben Jim Carrey által prezentált figurát, Rébuszt.

"Imádnám, ha én lehetnék Rébusz" - kezdte Green. "Remélem, hogy nem próbálják meg helyettesíteni Heath Ledgert és nem húzzák elő - újra - Jokert a kalapból. Ebben az esetben új gonoszra lesz szükségük és akkor lépek színre én. Egész életemben Rébusz szerepére készültem, évek hosszú gyakorlása áll már a hátam mögött. Heath magasra tette a lécet, de én simán átvinném."

A rajongók rögtön tiltakozni kezdtek Green ellen, ám abban szinte mindenki biztos, hogy Rébusz lesz az egyik gonosz a következő filmben. Ennek ékes példája az egyébként nagyon jól sikerült rajongói plakát, mely oldalt látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LCO #22
    Nem gondoljátok, hogy Kétarc még nem halt meg? Csak mint Harvy. Szerintem elő fog bukkanni még, csak Gotham polgárai elől dugták el. Túl rövid lett volna a szerepe a képregényekhez képest...
  • steevo7 #21
    Sajnos Jim Carrey-t egyszer már bevetették Tommy Lee Jones-sal nem éppen osztatlan sikert aratva. :S Őt hülyék lennének visszahozni, mivel sötétebb hangulatot akarnak és ütnek is meg az új Batman filmek. Jim Carrey pedig ha egy szót sem szólna csak "érdekesen" nézne, már röhögésre ingerelne, úgyhogy vége lenne ott a komolyságnak. :) Mark Hamill meg valljuk be őszintén, már túl öreg. Az is elég furán venné ki magát, hogyha ő játszaná (ha egyáltalán felkérnék), mert nehezen venné be a rajongók gyomra, h egy fiatal színész után egy öreg fazon játszaná Joker-t, arról nem is beszélve, h Ledger szerintem maradandót alkotott és egy kicsit lábbal tiprása lenne annak a sikernek (ami persze alap h távol áll a forgalmazó és a többi színész véleményétől). Nem fikázni akarom, mert csípem én is és tény h jó az ő nevetése a rajzfilmben, de a sikerhez az kevés. Ennyi.
  • Deryck #20
    Én Jim Carrey-t látnám szívesen Rébusz szerepében. Látszik, hogy rászabták a szerepet a Mindörökké Batman filmben is. [mellesleg Jim Carrey a valóéletben is őrűlt xD] Amúgy remélem Jokert nem hagyják rá, a kedvenc főgonoszom. Annak örülnék a legjobban, ha Mark Hamill valahogy megkapná Joker szerepét, mert neki van a legjobb Joker hangja az egész világon, ezt a Joker szinkronokkal eléggé bebizonyította, a nevetésétől meg rámjön a nevetőgörcs xDDDDDD, szerintem képes lenne rá, hogy a szerepet is eljátsza.

    http://www.youtube.com/watch?v=lb8fWUUXeKM
  • steevo7 #19
    Hi all!

    Nos én nem találtam, arra utaló "mondatfoszlányt", amiben jobbnak tartaná az ő jövőbeli Riddler alakítását (kac-kac és ide jön egy sírva nevető smiley XD), mint ledger Jokerét. Az viszont igaz (a dark knight szemrevételezése után) , h magasra tette a lécet az utána következő főgonoszok számára.
    Brian Austin Green ne gondolja már, azt h mert ő már X éve a "képernyőn van" és mert ÁLLÍTÓLAG évek óta készül erre (Ha akarták volna, már felkérték volna Riddler-nek. Áldom az eszét annak aki ettől minket megmentett és felkérte Carrey-t. Respect. :)) Ennyi erővel (csatlakozva CaptainRumi véleményéhez) rengeteg horror-t, thriller-t és gonosz/őrült zseniket bemutató filmeket láttam, tehát lenne miből "merítenem" (nem értek én a színészkedéshez XD) mégsem engem fognak felkérni. :P Amúgy ha a Die Hard 3-as Jeremy Irons által alakított karakterhez hasonlót kapnánk (azért biztos lehet jobban is csinálni), akkor teljes mértékben meg lennék elégedve. Szerintem Irons karaterében megvolt ami kellhet: egy kis lelki sérülés (dadogás :)), zsenialitás (rejtvények és egyéb dolgok) valamint a gonoszság is.
    Egyébként Brian Austin Green-t többször is volt szerencsém sorozatban látni. Mivel másban nem igazán tette tiszteletét. :) Na de nem is, ezért húzom le a gyereket, mert vannak olyan sorozatszínészek, akik filmen is nagyon jókat alakítanak vagy jó filmet hoznak össze (Lásd Will Smith, h kezdte a filmes pályafutását. Először sorozat, manapság meg jó filmekkel lát el minket.).
    Szóval nem igazán nyűgözött le az alakítása (Nem igazán van mit értékelni. Nem akarok szemét lenni, de ez tény.:)
    A lényeg, hogy ne képzelje azt a Green, h mert évek óta képernyőn van és pár sorozatban szerepelt, akkor automatikusan képes olyan alakítást nyújtani, amellyel elvinne a hátán a főgonosz szerepét. Itt csak az játszhat közre, h a srácnak tetszik Riddler karaktere és azt hiszi, hogy a "tini sorozatok" után újra futhat a szekér, mert szerepel a Teminator sorozatban. Röviden ennyit szerettem volna leírni. :)
    Egyébként annyira lenyűgözött a hír, miszerint ő játszhatja majd a következő Batman-es főgonoszt, hogy másodpercekre elállt a lélegzetem. Többek között ez annak volt köszönhető, hogy annyira röhögtem, hogy nem kaptam levegőt. XD
    A cikk címe mint mindig, félrevezető, mert egy kicsit úgy tálalja a dolgot, mintha esély lenne rá. Nincs szükség ilyen "cselre" hisz én anélkül is szívesen olvasom az sg-t.
  • Chocho #18
    Simon nagyon jó meglátás! A minap egy barátommal pont erről beszélgettünk, és nekem is a Die Hard 3 ugrott be.
  • Sanyix #17
    angolba mióta van zs meg sz? Hogy mondják ki hogy zsasz?
  • Etinger #16
    Zsasz kezd érdekelni, Clown, és esetleg a Macskanő.
    A Riddler + nagyon adja magát :):)
  • lama king19 #15
    ok. mostmár így képről rémlik ez a rébusz...:)
  • CaptainRumi #14
    nem kell ennyire előresietni.....
    hadd találgasson csak a nép addig sem alszik ki az érdeklődés Batman iránt...
    jó munkához idő kell :)
    rébuszra meg keress rá Riddler néven
  • lama king19 #13
    akkor most mi lesz a 3. rész címe és fő gonoszai? és... ki az a rébusz??? soha nem hallottam róla :)