Szekeres Viktor

Itt a Madagaszkár 2 magyar plakátja

Idehaza november 6-án, Amerikában egy nappal később kerül a mozikba a Madagaszkár folytatása, mely eredetiben az "Escape to Africa" alcímet viseli, s már idejekorán megkapta a magyar plakátot is.

Klikk ide! Hála a Dreamworks tárgyalási és meggyőzési képességeinek, az első rész szinte minden szereplője vissza fog térni a folytatásban, így Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf, Gloria, a víziló, Maurice, valamint a katonás pingvinek sem hiányozhatnak. Sőt, megint láthatjuk a riszálós Julien királyt is, aki, ha már közönségkedvenc lett egy régi Reel 2 Real nótával, nem maradhatott távol. (Még a hazai plakátra is felkerült a sok rajongó által teli szájú hahota mellett ismételt szólam, mely mások szerint rém erőltetetten hangzik.)

A történet szerint a Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig.

Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #8
    Érdekes, szerintem az utóbbi évek egyik legjobb animációs filmje. Csak kiváncsíságból, neked eddig mi tetszett?
  • Broafka #7
    egyébként meg csúnyák a rajzok is szerintem :S
  • Scamp #6
    Való igaz. Foggalmam sincs, hogy ki találta ki, hogy az Pákó hangja. Köze nem volt a filmhez.
  • Broafka #5
    az első rész borzalom volt, sírva jöttünk ki a haverommal, nem is tudom miért néztük végig :-/

    De a másodiknak a bemutatója nem volt rossz (De ez a riszálom... majdnem lehánytam a mozivásznat... sajnos nem ment el odáig, az előttem ülő bánta :D)
  • Mister #4
    hátde hogy jön ide az a fekete gyöngyszem?
  • The Nanny #3
    A rajzfilmben Galbenisz Tomasz nevű magyar színészünk énekelte föl a nótát. Semmi köze Pákóhoz.
  • dmegyesi #2
    Engem a hideg rázott ki, valahányszor meghallottam, főleg attól az afromagyartól (Pákó). Egyszerűen felfordult tőle a gyomrom (csakúgy mint az a Gumimacis elektro-techno-nemtommi "zene").
  • Mister #1
    Teljesen rendben volt a Riszálom...