Ötvös Tibor

Greengrass Spielberg helyett

A hírek szerint Paul Greengrass helyettesíti Steven Spielberget a The Trial of the Chicago 7 című film rendezői posztján. Spielberg inkább a Tintin moziváltozatát választotta.

Múlt héten Walter F. Parkes producer elárulta, miszerint Steven Spielberg mégsem rendezi meg a The Trial of the Chicago 7 című drámát. Parkes szerint csodálatos forgatókönyvet sikerült összehozni, ám az írósztrájk miatt félbeszakadt a munka és Spielberg utána már a Tintin mozifilmhez szerződött le.



Természetesen rögtön elkezdődtek a találgatások, hogy vajon ki veszi át a helyét, ám a pletykáknak ma vége szakadt. Immáron hivatalosan is kijelenthető, hogy a United 93-as és a Bourne-csapda rendezője, Paul Greengrass vezényli le a drámát. A forgatás kezdetének dátuma még nem ismert, de Parkes szerint legkésőbb novemberben már forgatni akarnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #15
    aki látta mondjuk tegnap a Terminált az tudja, hogy Spielberg még most sem csinál gyenge filmeket.... és nem is fog
  • Franky25 #14
    Jó kameramozgások? Nem hiszem, hogy bármelyik Spielberg film a kameramozgások miatt lett volna jó, vagy a trükkök miatt. Azok csak eszközök.
    Egyik rendező a másiktól legalább, mint egyik ember a másiktól. Más rendező, más látásmód, más történetvezetés.
  • Hirvaer #13
    Alant nyilatkozó, Spielberget fikázó tanult embertársaink bizonyára arra gondolnak, hogy az utóbbi időben Spielberg által rendezett filmek témájukban nem fogták meg őket.
    Namármost ha egy sztori -egyes vélekedések szerint- szar, az ugyanolyan szar lesz ha 10 különböző rendezővel forgatják is le. A Jurassic Park óta különösebben egy filmje sem lopta be magát a szívembe (de a JP aztán nagyon) témáit tekintve, de azt még a marha nagy szubjektivitás ellenére sem nagyon mondhatja senki, hogy a filmjei nem alkotnának egységes egészt a díszletektől kezdve a kameramozgásokon át a színészi játékig minden tekintetben s nem valami erőltetett, elkapkodott, futószallagról leborult vacak, mint a mai filmek többsége..
  • Franky25 #12
    Remélem ezt is kitörlöd te gyökér...
  • Lordboxi #11
    Hehe Spielberg mint gyenge rendező? Most komolyan mondjon már nekemvki gyenge spielberg filmet. Nekem így egy se jut eszembe, talán a két utolsó jurassic parkot leszámítva, habár ott már csak producer volt. Zseniális filmjei vannak, és a legtöbb még mond is vmit.
  • CaptainRumi #9
    említs meg egy filmjét is ami gyenge??? szerintem te sem tudsz, vagy nem tudod , hogy az miért gyenge...

    Egyébként úgy volt, hogy Jackson majd a Tintin folytatását rendezi
    és Jackson most nem Gyűrűk urázik hanem Hobbitozik és ott ő csak mint producer vesz részt
  • Franky25 #7
    Nem úgy volt, hogy a Tintin moziváltozatát Peter Jackson rendezi? Tudom, ő megint Gyűrűk Urázik, de úgy volt előtte lesz Tintin...
    Berserk, azért az Indiana Jones 4-et s felejtsd el...
    Amúgy az utóbbi időben valóban gyenge filmeket csinál, hol van már a cápa...
  • Herczi #6
    Engem nem zavar, hogy írod, ha ez vigasztal. Sztem mindenki azt ír, és úgy ír amit akar, ha valakinek nem tetszik, akkor nem kell elolvasni.
  • berserk87 #3
    Spielberg még mindig a világ egyik legjobb rendezője. Felületes középszerű filmeket meg nem szokott csinálni(esetleg War of the Worlds ami gyengébb volt a megszokotnál). Rendületlenül készíti a filmjeit és nagyon sok filmet készít (Néhány az újabb filmjei közül(Saving Private Ryan (1998), Minority Report (2002), Catch Me If You Can (2002, The Terminal (2004), Munich (2005)), hogy tud nem "kurvult el" mai napig se.
    A látványorgiáról meg annyit, hogy egy film ami a jövőben játszódik attól már elvárják a nézők, hogy látványos is legyen.
    Ne feledjük a korábbi filmjeit se:Az Indiana Jones filmek, E.T., The Color Purple(ezt a filmet sajnos nem láttam, de 11 oscarra jelölték, úgyhogy biztos jó), Empire of the Sun(nagy kedvencem Christian Bale van benne gyerekként),Hook, Jurassic Park, Schindler's List, Amistad.

    Kevés rendezőt tisztelek úgy mint őt, de ő nagyon megérdemli, mert rászolgált 60 éves pályafutása során.
  • Cekrény #2
    és mégis sokkal jobbak azok a filmek amiket a legtöbben manapság csinálnak...