Ötvös Tibor

Jackie Chan újra akcióban

Jackie Chan újra amerikai filmet forgat. Ezúttal Robert Simonds, A rózsaszín párduc és pár Adam Sandler film producere szerződtette le az ázsiai sztárt a The Spy Next Door című akció-vígjáték főszerepére.

Chan amerikai filmes pályája bizony elég vegyes képet mutat. Ha adnak mellé egy ismertebb sztárt, akkor képes igazi kasszasikert produkálni (Csúcsformában-sorozat, Új csapás, Londoni csapás). Ám ha "magára" hagyják, akkor azt - sajnos érthető módon - nem igazán veszi be a közönség gyomra. Ilyen volt A szmokinger és A medál is.



A The Forbidden Kingdom meglepő amerikai sikere után Chan újra egyedül próbálkozik, mivel elvállalta a The Spy Next Door című akció-vígjáték főszerepét. A film producere az a Robert Simonds lesz, aki a Nászok ásza, illetve az Apafej filmek létrejöttében is aktívan közreműködött. A rendezést a veterán Brian Levant vállalta magára.

A sztori szerint Chan szívességből elvállalja, hogy vigyáz a szomszéd gyerkőceire. Ám mikor az egyikük valami titkos dolgot tölt le a netről, ügynökök hadával kell, hogy megbírkózzon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #12
    "Jackie Chan has received worldwide recognition for his acting, having won several awards including an Innovator Award from the American Choreography Awards and a lifetime achievement award from the Taurus World Stunt Awards.[53] He has stars on the Hollywood Walk of Fame and the Hong Kong Avenue of Stars."

    Na szóval ennyit arról, hogy mi van akkor, ha magára hagyják...
  • opeca #11
    "Ám ha "magára" hagyják, akkor azt - sajnos érthető módon - nem igazán veszi be a közönség gyomra. Ilyen volt A szmokinger és A medál is."

    Pont arról az ázsiai színészről ezt mondani, akinek sikerült betörnie a modern Hollywood-ba, és olyan sikerfilmeket csinált (ázsiai stábbal), mint a rendőrsztorik, Istenek fegyverzete, Balhé Bronxban, stb. stb., elég sommás.

    Bruce Lee után, és Jet li mellett ő az, aki komolyan képes volt megvetni a lábát az amerikai piacon, úgyhogy lehet szeretni, vgay éppenséggel nem szeretni, a tények mellette szólnak.
  • pauly #10
    Na igen,most néztem,már 54 éves :/
    Bár nem az a lényeg hogy hány éves,mert még mindig jó állapotban van :P
  • ffxi #9
    Csak az a baj, hogy a korban van :(
  • bmw #8
    Birom a csokat!:)
  • Tetsuo #7
    A reszeges kung-fu mester 2. volt a legjobb filmje, meg az Istenek fegyverzete.. meg talan amikor ikertestvereket jatszik, meg vmi new yorki :P
    A szmokinger, a 80nap alatt, meg amikor azzal a szoke buzival van azok undoritoahk.
  • bakagaijin #6
    Itt valószínűleg az amerikai közönségre gondoltak :(... Én kedvelem a saját filmjeit, az amerikaiakat pedig elfogadom mint szükséges rossz.
  • Narxis #5
    Így van!
  • runner78 #4
    "Ám ha "magára" hagyják, akkor azt - sajnos érthető módon - nem igazán veszi be a közönség gyomra. Ilyen volt A szmokinger és A medál is."

    Szerintem teljesen jók voltak azok a filmek is és a régi filmjei is!

  • Csaba42 #3
    "Ám mikor az egyikük valami titkos dolgot tölt le a netről, ügynökök hadával kell, hogy megbírkózzon."
    Biztos Britney Spears legújabb videoklipjét. XD Egyébként már váron, nagyon kiwi leszek rá (mármint a Chan filmet). :) A pl. fent említett két filmje is tetszett nekem, sz'tem azok sem voltak rosszak.