Szekeres Viktor

Itthon pazarul kezdett a Múmia 3.

Nem mindenki ért egyet abban, hogy a 7 éves várakozás a 2. és a 3. rész között milyen hatással van a nézői érdeklődésre. Egyesek szerint így leszünk kiéhezettek egy új Múmia-filmre, mások szerint ennyi idő alatt az ember már le is mond róla.

A számok mindenesetre nem hazudnak, s akárcsak Amerikában, nálunk is sikerrel debütált A Múmia - A Sárkánycsászár sírja című kalandfilm, igaz sem itt, sem ott nem érte el az első két rész első hétvégi bevételét, amiben többek között a második filmmel kapcsolatos negatív nézői vélemények is ludasak lehetnek. (Érdekesség: a harmadik rész már most gyengébben áll az iMDB-n, mint az előző kettő.)


Budapesten az első hétvégén 37650-en tekintették meg Rob Cohen filmjét, ami az év negyedik legerősebb filmdebütálása volt az Indiana Jones 4., a Mamma Mia! és a Szex és New York-film mögött - járt is az első hely. A másik heti premiert, a Mrs. Ratcliffe forradalmát mindössze 620-an nézték meg, ami a 18. helyezésre volt elegendő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #5
    szerintem csak az emberek kiváncsisága miatt volt "sikeres". szerintem a jelenlegi mozifilmek között az egyik legszarabb alkotás mondjuk kézenfogva a mamma mia faszsággal. de az csodás hogy ilyen szar az emberek izlése, de ez nem ujdonság.
  • koschwarz #4
    én megnéztem, és bár nem nézhetetlenül rossz, de nem éri meg egy multiplexes mozi árát. kettőét meg pláne nem.

    lehet, hogy csak az ingerküszöböm nőtt meg, de ilyen látvány ma már nem nagy szám, igazán vicces beszólásokból nagyon kevés van, tehát ez sem dobja fel a filmet, szerintem a főhősök sorsáért sem kell agyonizgulni magunkat...olyan se íze, se bűze.

    persze hogy jól kezdett, mivel a bemutató hetén az egyetlen alternatíva volt ilyen típusú filmek között...speciel én is csak azért néztem meg, mert más nem abban az időpontban, amikor le tudtuk passzolni a gyerkőcöt. inkább töltöttem volna az időt a gyerekkel, én azt mondom...
  • bika #3
    Én megnéztem moziban nem volt olyan rossz
  • berc00 #2
    szintúgy:D

    620-an? pf...:D
  • KarmaXXL #1
    Én a harmadik kategóriát képviselem, engem soha egyik Múmia film se érdekelt