Szekeres Viktor

Újraépítik Da Vinci műremekeit

A Discovery Channel mindig is híres volt formabontó sorozatairól, melyeket persze a hasonló ismeretterjesztő csatornák idővel utánozni kezdtek. Az építő-romboló valóságshow-k legújabb darabja lesz a Doing Da Vinci.

A Discovery-n láthattunk már mindent felrobbantó sorozatot, egyszerű használati tárgyakat gigantikus méretben reprodukáló szériát, motorokat cicomázó és építő valósághow-t, vagy pedig az egyik legalapvetőbb, a csatorna imidzsének szerves részét képező, mítoszromboló műsort, az Állítólagot (Mythbusters).


Ezen nagyságokhoz akar felnőni a 2009-ben induló Doing Da Vinci című sorozat, melyben szakértők minden adásban két, klasszikus Da Vinci-terv alapján elkészíthető masinériát fognak megépíteni és használatba állítani. A sorozatot az a Craig Pilligian fogja készíteni, aki a csatorna Dirty Jobs című sikeréért is felelős.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #4
    "....Meg a mars is..." Lool, ez volt a legjobb a felsorolásban!
  • m minnifield #3
    persze, meg a nasa, az ibm, a microsoft, a warner, a 20th c.fox,a canon, az al-kaida, barack obama, meg a mars is. nem tudtad?
  • lamer the true #2
    Na már a discovery is fizet az sg-nek? Gratula
  • julius666 #1
    "A Discovery Channel mindig is híres volt formabontó sorozatairól, melyeket persze a hasonló ismeretterjesztő csatornák idővel utánozni kezdtek."
    "a csatorna imidzsének szerves részét képező, mítoszromboló műsort, az Állítólagot (Mythbusters)"

    Hüjj itt micsoda Szekeres Viktor fikázás lesz kérem