Szekeres Viktor

Folytatódik a táncos tehetségkutató

A népszerű énekes tehetségkutatók mintájára (igen, csak idehaza bukott meg a Megasztár...) táncos tehetségkutatók hada is indult pár éve világszerte.

A So You Think You Can Dance? című franchise amerikai verziója, mivel továbbra is az egyik legmenőbb nyári műsor, jövőre is folytatódni fog az 5. évaddal. Amerikában a nyár harmadik legnézettebb műsorának számító táncoskereső reality-ben a tervek szerint vissza fog térni a két zsűritag, Nigel Lythgoe, aki egyben a műsor egyik executive producere is, valamint Mary Murphy, társastánc szakértő. És, ahogyan eddig is, a harmadik szék adásról-adásra fog más szaktekintély feneke alá kerülni.

Míg idehaza Megatánc címen tavaly 1 évad alatt, szinte az első adástól megbukott a TV2 produkciója, más országokban (nem csak Amerikában) sikert-sikerre halmoz, hiszen mind az angol, mind az ausztrál vagy az össznépi skandináv leágazás nagy közönségsiker. Talán az volt a gond, hogy idehaza nem a licencet vetták meg, hanem saját ötlet alapján találták ki a valóságshow-t?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    az rtl klubhoz képest? a konkurencia mindig leverte és csak azért maradt eddig műsoron, mert a tv2-nek jó bevételt hozott.

    sőt, ezért is van ekkora hátrányban most a tv2, hiszen a bevételt nézte és nem a nézettséget és műsoron hagyta a bukásait. most persze iparkodnak szerencsétlenek, de mindhiába...
  • Yutani #4
    Bukás volt a Megasztár? Mihez képest?
  • Vogel #3
    Sztem meg bukás volt a megaszar. Környezetben lévő emberekkel csak az elején a bénázást néztük. Utána autóátkapcs ha ez ment.
  • berserk87 #2
    Szerintem se volt bukás a megasztár. Nyíregyházán nagyon sokan nézték, legalábbis a környezetemben.Nagyon tetszett nekem és amikor tudtam megnéztem. A megatáncról meg nem tudok véleményt alkotni, mivel egy részét se láttam, valahogy nem tudott érdekelni(ahogy Szombat esti láz sem).
  • Etinger #1
    A Megasztár azért nem volt "akkora" bukás. Legalábbis 3 évadot akkor nem élt volna meg........ és nem jönne a 4. Az igazi bukás inkább a Megatánc... :P Legalábbis az hamarabb eszembe jut, mennyire alul maradt a Szombat esti lázzal szemben...