Ötvös Tibor

Punisher: War Zone trailer

Megérkezett a Punisher: War Zone újabb előzetese, melyben kapunk tömény akciót és megpillanthatjuk a gonosz "arcát" is.

Jigsaw neve nem összekeverendő a Fűrészes gonosztevővel. Ez a Jigsaw a Saint család utolsó, még élő sarja és nevét arcáról kapta, mely olyan, mint egy mozaikjáték. A jigsaw ugyanis jelenthet lombfűrészt, de ugyanakkor más szövegkörnyezetben kirakóst vagy mozaikjátékot is.De térjünk vissza a trailerre, mely nagyon meggyőzőre sikeredett. Az akció nagyon a helyén lesz, ám továbbra is félő a történeti szál. Mint ismeretes Thomas Jane azért nem vállalta el a folytatást, mert szerinte szörnyen rossz a sztori. December 5-én meglátjuk, mennyire volt igaza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bitbandita #5
  Iggggen, Titus Pullo büntet :)
 • Librarian #4
  Hűha, ez nagyon durva trailer, remélem nem fake... viszont ha nem fake, akkor muszáj lesz így leadniuk a moziban, mert ha már megcsinálják ezeket a durva jeleneteket akkor már úgyis tudják, hogy R-es besorolást fognak kapni rá (Ugye, R-es a legdurvább?) és akkor már nem akarják kivágni... nem igaz? :-)
 • dartois83 #3
  Az első rész még mindig nem láttam, de az általad belinkelt trailer tényleg elég kemény....mintha direkt "exploitation film"-et akartak volna csinálni. Mostanában illik parodizálni, ahogy tették a Kill Billel vagy a Grindhouse-al, itt nem tudom mennyire gondolták komolyan, Thomas Jane lehet, hogy sejtett valamit és ezért volt óvatos...
 • Dynamic #2
  Hopp, sorry.Valamiért nem jelenik meg.
  Na mindegy itt a link.
 • Dynamic #1
  "Thomas Jane azért nem vállalta el a folytatást, mert szerinte szörnyen rossz a sztori"

  Mert az elsőnek aztán szörnyen jó sztorija volt:)
  Mellesleg ez még mindig nem az a bizonyos koponyaroncsolós, szemkitolós, ellenben sokkal hangulatosabb trailer.Kíváncsi vagyok arra, hogy ez így lemegy-e a mozikban(már ha nem fake).