Szekeres Viktor

Samuel L. Jackson Afro Samurai marad

Az Afro Samurai 2006-2007 fordulójának egy kedvelt sikersorozata volt az amerikai SpikeTv-n annak ellenére, hogy az animációs műfaj egy-két kivételtől eltekintve nem szokott sok nézőt vonzani. Éppen itt volt az ideje, hogy érkezzen a folytatás.

A mikrofonfrizurás szamurájról szóló sorozat nem a 2. évaddal, hanem egy teljes filmmel, az Afro Samurai: Ressurection-nel (Afro Samurai: Feltámadás) fog folytatódni, melyben tovább bonyolódnak Afro meglehetősen véres kalandjai. Remélhetőleg a végére tisztázódni fog, hogy ki lesz az Első Számú Harcos fejpántjának viselője.


Ahogy az várható volt, a folytatásra is marad Samuel L. Jackson Afro Samurai szinkronhangja, de mellé beszáll Lucy Liu is, aki nyilván Afro karakterének vágyainak tárgyát fogja megszólaltatni - sajnos, ahogy az várható volt, az 1. évadból Ron Perlman és Kelly Hu már nem fog visszatérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth #8
    Szerintem angol, amcsi földre készült anime, mint mondjuk animatrix vagy gotham knight. Cowboy Beebop-nál a japcsi eredeti a legjobb, de szerintem a magyar tűrhetőre sikerült,mondjuk úgy nem láttam végig
  • torcipepe #7
    az Afro Samurai eredeti hangja japán vagy angol??

    a Samurai Champloo-t még nem láttam, de a Cowboy Bebop bejött, eredeti hanggal sokkal élvezhetőbb, mint magyar szinkronnal.
  • kukacS3K #6
    szerintem király volt az első a zene meg hajjaj mivel rza csinálta
  • QuippeR #5
    hasonló az ízlésünk. Cowboy Bebop nem jött át, Samurai Champloo meg nagyon. ez az Afro Samurai is érdekel, a később megjelenő játék trailerében láttam Ron Perlman karakterét, és valahol úgy érzem, hogy tetszene.
  • xido #4
    valahol láttam a játékból is trailert...Jackson abban is..jól néz ki:)
  • ziipp #3
    A rajz kicsit úgy néz ki, mint az Animatrix a futós epizódjáé*.

    ___
    * Ez már SZÓ!
  • ziipp #2
    Jó ez, tényleg? Még nem hallottam róla.

    Samurai Champloo, amihez kötni tudnám így elsőre. Az végül is jó volt. (Ellentétben a Cowboy Beboppal, ami rohadtul nem jött be, hiába volt ugyanaz a stáb.)
  • BigPunisher #1
    it was the bomb hangin out wit u afrooooooooo samurai

    őszintén mondom a legnagyobb büntetés amit anime fronton valaha is láttam...
    vegyétek és egyétek...