Ötvös Tibor

Comic-Con '08: Resident Evil Degeneration

Megérkezett a teljes Resident Evil: Degeneration trailer is, melyből végre képet kaphatunk a történetről, illetve régi "kedves" ismerősök köszönnek vissza.

Korábban már beszámoltunk a hírről, miszerint a tervezett negyedik Kaptár előtt kapunk egy egész estés animációs filmet is, mely egy teljesen más történetet mesél el. Az első előzetes látványos volt, a most megjelent pedig a sztoriról is fellebbenti a fátylat.



A történet szerint hét évvel az Umbrella-incidens után járunk. Racoon Cityben visszaállt a rend, az Umbrella Corporation megszűnt, az emberek kezdik felvenni régi életritmusukat. Ám egy nap szörnyű baleset történik az egyik reptéren, ráadásul fertőzöttek bukkannak elő a gépből. A feladat megoldására Leon S. Kennedyt rendelik ki, aki a bennrekedtek között egy nem várt ismerőssel is összefut.

A Resident Evil: Degenerationt a Sony még az idén bemutatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jeti00 #9
    jöhet :)
  • Derapo #8
    Ja-ja:) de milyen jó kis muvi lesz ez.
  • Robi000001 #7
    Az emberek fele a film alatt arra fog figyelni, hogy mikor kell majd megnyomni a "félreugrani" gombokat... :D
  • Seth #6
    Nem lesz moziban, dvd-n lesz,pont úgy mint az említett Advent Children
  • MrBlowfish #5
    NEm egy világrengető CGI, de szvsz nem is kell annak lennie. RE-t sem azért szeretjük, mert mekkora a poligonszám. Jó story kell, sok paráztatás, és engem megvettek kilóra :)
  • Librarian #4
    Inkább ilyen filmeket kéne csinálni... sokat. :-o
  • Jrex #3
    Inkább pc játéknak tűnik,mint mozinak.
  • gumibéka #2
    A sztori a képek alapján hasonlított a 28 nappal későbbre (amig az egyszemű be nem ugrott a végén:). Egy korrekt játékot is el tudnék képzelni belőle.
  • Waterhorse #1
    Na erről még nem is tudtam. Végre valami értelmes. A játék főszereplőivel, és nem valami kitalált karakterek, akiket tyúkmellű modellekkel játszatnak el. Örülök neki, de legjobb még mindig az lenne, ha a legelső játék "színészeit" - ha Milla színész akkor ők sem kevesebbek:D - vennék elő és a győkerektől kezdenék.

    Nem sok esélyt látok, de remélem eljut nálunk a moziba, és nem úgy járunk vele, mint az FF - Advent Childrennel.