Ötvös Tibor

Will Ferrell Kétarc lesz

Will Ferrell - kihasználva a Sötét lovag iszonyatos sikerét - bejelentette, hogy Kétarc címmel egy vígjátékot forgat, melyben egy skizofrén férfit alakít, akinek egyik személyisége rasszista.

Will Ferrell eddig nagyon sikeresen adta el Amerikában általában valamilyen sportot kifigurázó filmjét (mondjuk a Semi-pro bukott), ám most más vizekre evez. Two Face című filmjében ugyanis egy olyan rasszista illetőt alakít, akinek egy szokásos kirohanása után alaposan ellátják a baját.

Ettől fogva kialakul benne egy másik személyiség is, aki természetesen tökéletesen elfogadja a más nációból származó embereket. Ha a készítők nem szúrják el, akkor - a sztori alapján - akár az Én, én meg az Irén legjobb pillanatait láthatjuk viszont a vásznakon.

A Sony felügyelete mellett készülő projektet Vince Gilligan rendezi és a producerek nagyon szeretnék, ha még a Sherlock Holmes and Watson előtt leforgatnák a Kétarcot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #5
    nyilván az 1-es pont egy fasság. mondjuk az imdb-ben még így is lehet bízni szerintem, a nagy számok törvénye alapján.

  • kandeláber #4
    koschwarz! A pontos adatok alapján 158,4M, bár igazából mindegy. :D
    Risu Führer! Két napja még csak 20e 10-es volt, és az átlag azóta alig csökkent, csak az 1-esek száma nőtt meg láthatóan. Nyilván ők azok, akik szeretnék csökkenteni az átlagot. :D Szerintem hamarosan 100e felett lesz a szavazatszám.
  • Risu Führer #3
    bazdmeg előbb néztem meg énis a listát és ezt azért nem hiszem el.azért az szerintem fontos hogy a batmanra kb 60000 10-es szavazat jött míg a Keresztapára 165000.
  • koschwarz #2
    nekem is ez jutott eszembe. ha valami megérdemel egy hírt, az az első hétvégi 155 millió dolláros bevétel, és az imdb a top 250 legjobb film jelenleg első helyén tanyázó dark knight lenne...
  • kandeláber #1
    "kihasználva a Sötét lovag iszonyatos sikerét "

    Amirpl az sg elfelejtett beszámolni...