Szekeres Viktor

Van hozzá képünk: Harry Potter 6

Bár még meglehetősen távolinak tűnik a Harry Potter-ciklus 6. részének, a Félvér herceg alcímet viselőnek a premierje (2008.11.21), végre elkezdtek szállingózni az első hivatalos sajtófotók a filmről.

A hatodik rész érdekessége, hogy nem az utolsó előtti lesz, hiszen annak monumentalitása (és a bevételmaximalizálás) miatt a Warner a hetedik epizódot két részletben fogja a közönség elé küldeni 2010 novemberében és 2011 nyarán.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Addig is a sajtóképek alapján el lehet tűnődni azon, hogy a jövőre befejeződő forgatások végére a gyerekszereplők miféle korral járó változásokon fognak óhatatlanul is keresztülesni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #5
    ahol Harry-éket elkapják Greyback-ék...szerintem
  • Talley #4
    én speciel azért olvastam el a sorozatot, mert kíváncsi voltam mi mindent hagytak ki. És eddig mindegyik könyv és film is tetszett. A könyveket (4+) pedig kétlem, hogy valaki teljesen visszatudná hozni, mert azok már olyan hosszúak és van bennük pár szál, amit szerintem igazán csak minifilmsorozattal lehetne jól visszaadni. Mert ugyan itthon hajlandó lennék végignézni bármilyen hosszú filmet (hiszen bármikor meg tudnám állítani), de moziba azért már nem biztos, hogy beülnék ki tudja hány órára.
    A 7. könyvet meg nem lehetne megcsinálni, ha csak annyi játékidőt használnak rá, mint az eddigi filmekben, mert a könyv nagyon akciódús és nincs benne szünet. Mindig történik valami és 1-2 dologtól eltekintve minden fontos benne. Én a 7. könnyvel kapcsoaltban arra vagyok kiváncsi, hogy hol lesz majd elfelezve.
  • InfectedMann #3
    Remélem ezt is jól elbasszák mint az előző 2 részt (főleg az 5 -t) és aztán tényleg mindenki leírja az egész HP sorozatot. Az első 3 rész még tényleg jó volt, azok hatására olvastam ki őket könyvben és háááát... ég és föld... olyanokat hagytak ki, hogy úúúúr isten. Helyettük betettek egy csomó felesleges faszságot és blődséget. És mi lett az eredmény? Csomóan leírták a HP sorozatot a filmek alapján. Az 5. részből egy csomó fontos részt kihagytak. Az egész egy összevisszaság volt. Moziban néztem meg anno, de majdnem kimentem, hogy ezt a szemetet én végig nem nézem. Ehhez képest a könyvet le se tudtam tenni, még a WC -re is magammal vittem :D
    De hát azoktól akik a film alapján leírták a story -t senki sem várhatja, hogy ezek után elolvassák a könyvet.

    Grat a rendezőknek.

    u.i.: Legalább volt annyi eszük, hogy az utolsó filmet két részre tervezték. De már az 5. 6. részt is min. 3 órásra kellett volna tervezni. Egy jó rendező és forgatókönyv író páros simán meg tudta volna csinálni, hogy az a 3 óra ne kínszenvedés legyen a filmnézőknek. Lassan kezd a Fox stílusa felé hajlani a WB is.
  • Sance231 #2
    Na igen, GYÉPÉHARC!
  • hernyo05 #1
    hát a bal alsó kép az nagyon kemény...:D