Szekeres Viktor

Idehaza is bombasiker a Wanted

Amerikában annak ellenére nyitott 50 millió dollárral a legújabb képregény-adaptáció, hogy a Pixar nagyágyúja, a Wall-E ellen küldték versenybe, idehaza viszont konkurencia nélkül aratott James McAvoy és Angelina Jolie brutális céllövöldéje.

A premier hetében csak Budapesten 28464-en váltottak jegyet a Wanted-re, bizonyítva azt, hogy a hazai közönségnek nem a képregény-filmekkel van baja, mindössze a szuperhősöket nem veszi be a gyomra: a látványos akciók és a kanyarodó golyók jöhetnek.

Timur Bekmambetov remekbe szabott akciófilmjének már készül is a folytatása és ezt valószínűleg a hazai nézők is heves bólogatással fogják fogadni, hiszen a 28 ezres kezdés, ha leszámítjuk a nagyágyú premiereket, melyek 50 ezer néző felett nyitottak (Indiana Jones 4, Szex és New York), akkor bizony olyan ugyancsak 27-28 ezres nyitóhéttel büszkélkedő filmeket előzött meg és taszított az éves toplista 4-5-6. helyére, mint a Horton, az Ie. 10000 és az Alien vs Predator 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kandeláber #3
    Csak az amerikai ill. nemzetközi számokat tudom, azt innen. A magyart sajnos nem.
  • torcipepe #2
    honnan veszitek ezeket a statisztikákat?? tudom: "a google a barátod", de engem érdekelne.

    jah és igen: Heroes, Wanted, IronMan film fogyasztható többször, Spiderman, Superman, Batman már csak olyan mint a gomba: mind ehető, de van ami csak egyszer.
  • OJ #1
    "olyan filmeket előzött meg és taszított az éves toplista 4-5-6. helyére, mint az Ie. 10000 és az Alien vs Predator 2."

    Az év két leggyatrább filmje, és most mellé a Wanted.
    Ez most pozitívum?