Ötvös Tibor

Újabb ígéretes trailerek

A hétvége felé általában érkezik egy-két olyan előzetes, melyek megérnek egy misét. Ezúttal a Thomas Jane főszereplésével készülő Mutant Chronicles, valamint a Keanu Reeves féle The Day the Earth Stood Still első képkockái kerültek fel a netre.

Kezdjük az elsővel. A Mutant Chronicles a világ egyik legismertebb táblás szerepjátéka, így az alkotók kénytelenek lesznek a dühödt rajongók millióival szembenézni, ha valamit elszúrnak. Ám a videó alapján nem kell ettől tartani, ráadásul a korábban kiszivárgott hét perces jelenet is hangulatilag nagyon rendben volt.


Mutant Chronicles

A sztori szerint a Föld nyersanyagforrásai négy mamutcég kezében vannak. A demokratikus Capitol, a technológiailag fejlett Bauhaus, a becsületes Mishima és a legjobban felfegyverzett Imperial alkotják a Corporationst. Vezetőjük Constantine, aki egy idegen faj felbukkanásának hírére evakuálni akarja a Földet. Ám Samuel testvér, a Testvériség vezetője hisz abban, hogy egy régi jóslat igazat szól és létezik valaki, aki képes megállítani a mutánsokat.

A 2009-ben mozikba kerülő filmet Simon Hunter rendezte, a főbb szerepekben pedig Thomas Jane mellett Devon Aoki, John Malkovich és Ron Perlman lesznek láthatók.

A második filmünk egy újabb remake, méghozzá az 1951-es The Day the Earth Stood Still című klasszikus sci-fi mai változata. A trailer nagyon is meggyőző, ráadásul az akkor aktuális történet még ma is megállja a helyét. A sztori szerint egy földönkívüli érkezik a Földre, név szerint Klaatu, hogy figyelmeztesse az emberiséget a veszélyre, melyet az atomfegyverekkel hoz a saját fejére. Ha nem hagy fel a bolygója rombolásával, akkor az őket figyelő idegenek fogják elpusztítani bolygónkat.


The Day the Earth Stood Still

A főbb szerepekben Keanu Reeves, Kathy Bates és Jennifer Connelly brillírozhatnak, a film december 12-én kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #4
    jóak
  • szinv #3
    Ne legyél már béna :)

    Menj fel a moviweb oldalára és nézd meg teljes képernyőn.
  • Gilgamesh #2
    Ez a MC film a szerepjátékból ismert világ történelmének kezdeteit meséli el, vagy csak egy újabb sótlan, ásítozós, vannabidrámai sci-fi lesz, amire pár nyakkendős fejes rásütötte a Mutant Chronicles címet?? Csak mert nem szúrta ki a szemem a játékvilág ikonikus dizájnja, és a hangulattal és főleg a történettel is marhára mellényúltak, ha az emlékezetem nem csal...

    Hagyjuk. Nem is vártam mást. :)
    Ez a másik film viszont akár még jó is lehet.
  • pauly #1
    Jók ezek a bélyegnagyságú trailerek...