Ötvös Tibor

Készül a harmadik Motel

A legújabb hírek szerint hamarosan elkezdődik a Motel harmadik részének forgatása. A sokak szerint túlságosan naturalista horror megálmodója, Eli Roth azonban - jelen állás szerint - nem vesz részt a projektben.

Az első film még komoly sikert aratott, ám a folytatás már nem dobbantott akkorát. Ennek ellenére a Lionsgate és a Sony Screen Gems nem adta fel elképzelését, miszerint trilógiává bővítik a horrort. Ennek következtében a hétvégén az egyik internetes oldalon megjelent a hír, miszerint a stúdió elkészíti a Motel harmadik részét.



Arról sajnos nem szól a fáma, hogy a trilógia záró (?) darabját a mozikban is, vagy csak DVD-n élvezhetjük majd. További rossz előjel, hogy a jelenlegi állás szerint Eli Roth még producerként sem vesz részt a harmadik rész elkészítésében.

A bemutató időpontja, a történet, illetve a szereplők kiléte sem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stirner #14
    végre egy újabb gondolatébresztő film!!
  • gyik gyuri #13
    a filmtöl sokK elvárásom van de a kép faja
  • kkwx #12
    Nekem mindkettő tetszett, tény hogy a 2. az 1. koppintása volt, de összességében nekem jobban tetszett a 2. És hogy egyszer én is belekössek egy cikkbe megfogalmazás miatt: "hogy a trilógia záró (?) darabját a mozikban", minek ide a kérdőjel? ha lehet hogy lesz 4. rész is attól a 3. rész még a "trilógia záró darabja" :)
  • Atisz #11
    A 2. rész gyakorlatilag 1 az 1-ben az 1. koppintása volt, csak női áldozatokkal. Ebben vajon transzvesztiták lesznek? :/
  • NiGhTM4R3 #10
    Mintha te nem ezt tennéd.
  • darXideR #9
    hát nem mondom, hogy az egy annyira jó film volt, de azért még a nézhető kategória. a 2 viszont egy az egybe ugyanarról szól. úgyértem, azért valami trükköset tehettek volna bele. mert így 100%ig megegyezett a történet. látszik, hogy nem nagyon erőltették meg magukat. a "kínzások" nagy része benne van a halál ezer arca legelső részében, vagy a youtubeon. szóval tőlem aztán jöhet a három...
  • viCtah #8
    Nem tudom mi bajotok. Szerintem király volt az 1 is meg a 2 is. 1-et láttam eddig vagy 15x (éjcsbíókon rengeteget adták, gépezés mellett kényelmes volt mindig nézni) Meg akiknek anno kölcsönadtam dvd-be mindnek tetszett (fiatalabb, idősebb)
    Várom a hármat!
  • wolruf #7
    jogos winnie, azonban vannak helyzetek, amikor ,,rádragad'' egy film. Az elsőt megnéztem (megkínlódtam). A második ismerősnél éppen ment, és bele-belenézegetve beszélgettem közben valakivel. Szóval miattam aztán nem lesz 3. rész :)
    Ha mégis, és valahol éppen megy és oda-odanézek, akkor arról is lesz majd véleményem :) Ennyi. Inkább Hobbit legyen már vagy pár másik szinvonalas film, amit szintén a korábbiak megvásárlásával ösztönöznék folytatásra :)
  • winnie #6
    "Ebből az 1 és a 2 is gagyi volt. "

    minden tiszteletem azé, aki egy gagyi 1. rész után megnézi a 2.-at. ezért sikeresek az ilyen filmek, az ilyen nézők miatt vannak 3. részek:)
  • NEOreg3 #5
    első tetszett, a másodikba már csak beletekergettem, ez már abszolút hidegen fog hagyni