Szekeres Viktor

Megvan Superman legújabb ellensége

Clark Kent jó ideig Lex Luthorral dacolt, de aki ismeri az évtizedekre visszanyúló képregények történeteit, az jól tudja, hogy Luthor jószerivel kismiska pár másik Superman-nemezishez, például Doomsday-hez képest.

Míg az új Superman-film előkészületei nagyjából egyhelyben topognak, addig az ifjú Superman smallville-i kalandjainak 8. szezonja már menetkész, főleg, hogy a távozó Lex Luthor helyére nem is egy, hanem két új gonosztevőt találtak a készítők.


Az egyik rettegett nemezis a rajongók körében felettébb népszerű Doomsday lesz, akit a Battlestar Galacticából is ismert Sam Witwer fog alakítani, míg az új női ellenséget, Tess-t az a Cassidy Freeman fogja játszani, aki eleddig csak kisebb, független filmekben (nem) láthattunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #6
    Hát öregem akkor ne nézd...
  • Szolnokboy1 #5
    akkor mi a bánatnak hoznak be egy alapból nem emberi kinézetű karaktert?? ez már idegesített Martian Manhunternél, Brainiac-nél és Bizarronál is. Ha nincs pénz hagyják abba, ennyi. Hét évadon keresztül néztem, a 8. már nem érdekel ezentúl.
  • winnie #4
    ugyanolyan tiniszereplő lesz, gondolom. cgi-re nem lenne pénz, meg a smallville-be sem fér bele.

    (ráadásul a cw smallville-lel most költségvetést is csökkent - a supernaturalből is elmegy egy szereplő, mert nincs rá pénzük)
  • knightbali #3
    Doomsday-t azt hittem, hogy CGI-vel oldják meg,vagy Witwer csak a hangját adja?
  • Narxis #2
    Zsír, alig várom.
  • bertino #1
    fantasztikus.