Szekeres Viktor

Újabb képregénysorozat a képernyőn

A legtöbb tévés próbálkozás sajnos/szerencsére befuccsolt, azonban akadnak hosszú múltra visszatekintőek (Smallville), sőt olyanok is, melyek bár képregényes tematikára épülnek, azonban eredeti ötletre építkeznek (Heroes).

A legújabb feldolgozás a Viper Comics istállójából érkezik és a tévés Javier Grillo-Marxuach 2005-ös műve, aki a jó fogadtatás okán kapott az alkalmon és saját füzetét tévésorozat formájában is megpróbálta eladni - sikerrel, hiszen az ABC Family csatorna azonnal le is csapott rá.


A szerző szerint a Men in Black (ugyancsak képregény-adaptáció) ihletettségű Middleman-sorozat nagyrészt a képregényes sztorikra fog építkezni, melyek középpontjában Wendy Watson, egy fiatal egyetemista lány áll, akit egy titkos ügynökség felkér, hogy segítsen nekik szembeszállni különböző idegen lényekkel és gonosz teremtményekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rolinev92 #3
    lol szeretem a képregényeket de erről még nem hallottam de ezt a képet elnézve nem is akarok ^^
  • NSC #2
    hát jó de a MIB-et is csak Will Smith humorával tudták eladni..ez egy nagy rakás *** lesz.nem tudom milyen űrlényeket fognak kihozni belőle mert a MIB az film volt,gondolom nagyobb ktgvetéssel,ez meg egy kis sorozat lesz.a vége biztos... gagyigagyigagyigagyigagyi
  • god25 #1
    Ez mi? :D
    Valószínű nálunk nagy sikere lesz. :P