Szekeres Viktor

Hajdú Pétert ötletlopással vádolják

Nemrég az illetékes sajtóorgánumok attól voltak hangosak, hogy Hajdú Péter új reality-vel rukkol elő, melyben hajléktalanok küzdenének egy igazi lakásért - a műsor otthona pedig a Story Tv lenne. Azonban az eddig sikerszagú sztorit plágiumvád árnyékolja be.

Lapinformációk szerint ugyanis Salamon András filmrendező jelezte, hogy Hajdú Péter tőle nyúlta le a nem is olyan régen még nagyobb kereskedelmi tévéknek szinopszis formájában benyújtott ötletét. (Melyet sem a TV2, sem a Viasat3 nem tartott kivitelezésre érdemesnek.)


Mindkét műsorkészítő hajléktalanokról forgatna, azzal a különbséggel, hogy Hajdú Péter műsora inkább afféle verseny lenne, melynek a végén az arra érdemes egy lakást is nyerhetne (a műsor vezetője Csisztu Zsuzsa lenne és benne feltűnne Bakács Tibor Settenkedő, Tornóczky Anita és Csernus Doktor).

A Salamon-féle verzió jobban hasonlítana dokumentumfilmre, mely 13 hajléktalan életét követné nyomon legalább fél évig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Slayerboy #15
    hajdú péter egy nyálas, buzeráns, ütnivaló faszkalap, elégedetlen, egoista, újgazdag, szánalmas, gerinctelen, utolsó fasszopó, féreg, aki egész nap veri a nem létező faszát, semmit nem csinál, csak dől neki a pénz. Egy nagy szívlapáttal arcon csapnám, hogy kihulljon egy pár foga.. hátha visszavenne az arcából egy kicsit és nem lenne olyan nagyra magától.. Hányok tőle.. egy undorító söpredék.
    Remélem otthagyja ez a Sarka (repedt) Kata, és jól beszopja a házassági szerződésével együtt és nem marad pénze még kenyérre se. Megtanulná, h az élet nem képmutatás és bájvigyorgás..
  • Dynamic #14
    Most tökmindegy, hogy loptt-e vagy sem, Hajdú Péter ez a jólakott napközis.Én inkább azt nem értem mit esznek a nők ezen az antiférfin, és mit keres a tévében.Semmi egyediség, semmi karakteresség, az a tipikus szürke veréb.
  • Risu Führer #13
    bennevagyok :D
  • immovable #11
    és mindjárt jönn winnie aki majd megvédi a produkciót, statisztikai- és bevételi adatokkal dobálózva, hogy mi milyen rosszmájuak vagyunk mert úgyis néznénk :)
  • dzsagon #10
    köcsög ember műmellű ribanccal
  • Mister #9
    és te játszanád HajdúPétert? :D
  • Gerbill #8
    Gusztustalan egy fajta ez a Hajdú Péter meg a másik is.
  • Narxis #7
    Ez egy faszság, ennél lentebb már nem lehet az ember.
  • Tinman #6
    Hajdú Péter?
    Kiafaxom ez a csóka?

    Szerk: Google --> Jaaaaa... aham most sem tudom, miért kéne ismernem.
    Bear Grylls mellett még nem láttam :-D
  • A1274815 #5
    Ez abszolút erkölcstelen. A kitalálóját azonnal elkéne küldeni egy pszichológushoz, meg persze azokat is akik szerint ez jó ötlet.