Ötvös Tibor

További X-Akták filmek várhatók?

David Duchovny egy, a Wizard Magazinnak adott interjúban elárulta, hogy késznek érzi magát egy - vagy több - X-akták mozifilm elkészítésére.

"Tisztában vagyok vele, hogy a sorozat vége után legalább egy év kellett ahhoz, hogy regenerálódjak" - kezdte Duchovny. "Ezután készen álltam rá, sőt szinte vágytam rá, hogy a show folytatódjék a mozikban. Nem látom okát, hogy miért ne lehetne több filmet készíteni, hiszen az X-Akták már önmagában egy sorozat és amíg van épkézláb forgatókönyv, én benne vagyok."



Mivel a sztoritól szinte semmi nem derült ki, így továbbra sem tudunk erről mit mondani. Ami biztos, hogy az X-Files: I Want to Belive július 25-én debütál az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tyga #6
    a legklasszikusabbak az első-második évadból kerültek ki: tűz , ha leszáll az éj , gumiember , gumiember visszatér - utóbbi kettőre szinte mindenki emlékszik :) engem a filmek nem kötöttek le , a sorozatnak anno viszont varázsa volt
  • Szefmester #5
    nekem a szerencsés ember és a vámpír tetszett még nagyon:D
    a gumiemberen meg paráztam:D
  • Molnibalage #4
    A film nem volt nagy szám. Már nem is emlékszem a történetszálra... Az első két-három évad volt nagy a sorozatból. Megannyi klasszikus rész, NAGYON ott volt a hangulatuk. A későbbi évadok során a poénosabb részek voltak jók.
    A bűvészes, a dzsinn csaj például. Jó volt még a halhatatlan fotós is.
  • Jrex #3
    Úgy sajnálom h még nem láttam az 1. nagy filmet belőle.
  • akyyy #2
    tuti nem ufós lesz a film, ezért addig ne is álljanak le amig egy ufós filmet nem csinálnak megint:D
  • bertino #1