Ötvös Tibor

Új szereplők a Prince of Persia filmben

Azt már eddig is tudtuk, hogy Jake Gyllenhaal lesz Perzsia hercege a készülő Prince of Persia filmben, ám most végre kiderült, kik alakítják a további szerepeket Mike Newell adaptációjában.

A női főszerepet a legújabb Bond-lány, a Quantum of Solace-ban Daniel Craig szeretőjét alakító Gemma Arterton kapta. A színésznő lesz a Tamina, aki Dastan herceg segítségére lesz abban, hogy az istenek ajándékának tartott Idő homokja ne kerüljön egy hataloméhes nemes kezébe.



A Pókember második részében látott Alfred Molina szerepe még nem eldöntött. Egy forrás szerint a gonosz nemes szerepében láthatjuk, máshol viszont Amar, a sejk, illetve Dastan mentorának szerepével azonosítják. Sir Ben Kingsley - nem nagy meglepetésre - a gonosz Nizam szerepét kapta meg, aki tervei szerint megöli Shahrman királyt és a mi kedvenc hercegünkre keni a gyilkosságot.

Mindenesetre szépen alakul a stáb, reméljük Jerry Bruckheimer a Karib-tenger kalózaihoz hasonlóan minden lépésen rajta tartja a szemét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NIGHTANGEL #5
    na ez is egy jó nagy sz..r film lesz.. :( Pedig azt hittem, hogy ha már csinálnak belőle filmet, akkor:
    1.valamennyire hasonlítson a főszereplő a Hercegre.
    2.Meghagyják a neveket.

    Szerintem a rajongók el se fognak menni megnézni a filmet.Akkora bukás lesz ez, hogy ennyire Jerry Bruckheimer még nem bukott soha.Mivel a Prince of Persiának elég nagy rajongó tábora van. Köztük én is.. Mivel mind a 3 részt lejátszottam lány létemre (kód nélkül!). Többször is.

    De ilyen gagyi filmrendezést még életembe nem láttam.
    Na jó.Mondjuk hozzá vehetjük a most készülő Max Payne mozifilmet is.. :S Ami ugyancsak bukás lesz szerintem.
    Sokkal jobb lesz az a 20 perces rajongói film - és többet fog érni! - aminek a hivatalos oldala a http://www.payneandredemption.com/ Ott legalább figyeltek a színészekre és a hitelességre!
  • Broafka #4
    1, Dastan az még oké, mert a készítők megkérdezték a ubisoftot és megengedték neki a nevet, és nem is oylan vészes, de maradhatott ovlna Hercegnek azért
    2, a Sands of Time-ban nem is szerepelt az öreg mentor... nah mind1
    3, ki a franc az a Nizam? az a Vizier akarna lenni? :S hát ez elég szar...
    4, Sharaman nem Sharman...

    Tibi pedig a cikkekben pontosan szoktál írni! :D
  • Dakkon #3
    mert " ...reméljük Jerry Bruckheimer...minden lépésen rajta tartja a szemét"
  • xuldar #2
    A Dastant még értem, mert nem tudtuk a herceg nevét, de ez a Tamina? Ha a SOT-ból lesz a film, akkor miért nem Farah maradt?
  • Cyberdevil #1
    Tamina,dastan? WTF?