Szekeres Viktor

Rém gyenge hétvége a magyar mozikban

Régen Magyarországon ősszel jöttek be a legnagyobb amerikai szuperprodukciók, melyeket odakint nyárra időzítettek a stúdiók, lévén nálunk az a tévhit járta, hogy nyáron az ember nyaral és nem mozizik. Szerencsére ez az elmúlt években megszakadt.

Ennek ellenére múlt hétvégén ismét egy totális uborkaszezont jelző hétvégébe futottunk bele, aminek persze az is lehet az oka, hogy az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága premierjét követő hétre a forgalmazók nem mertek előrukkolni nagy durranással, így csak kisebb premierek tarthatták fent az érdeklődést.


Az Indy 4 meglehetősen nagyot zuhant az előző hétvégéhez képest, a közönség borzasztó hamar elpárolgott és úgy tűnik a filmet sem nagyon ajánlgatják egymásnak, pedig remek nyári szórakozás (22687-en látták csütörtöktől vasárnapig), akárcsak az Erőszakik című bérgyilkos-film, mely 3075 nézővel a 3. helyen zárta a hétvégét.

Ugyancsak minimális érdeklődés jellemezte a Gyilkosság online premierjét (2469 néző), mely az Erőszakikkal ellentétben rá is szolgált a totális ignorálásra. Ilyen adatok mellett nem is csoda, hogy a top10-filmet mindössze alig 42 ezren látták, mely mélyen alulmúlja az előző hetek átlagát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!