Ötvös Tibor

John Connor feleséget váltott

Az eddig esélyes Charlotte Gainsbourg helyett végül a Lány a vízben, azaz Bryce Dallas Howard kapta John Connor feleségének szerepét a készülő Terminator Salvation: The Future Begins című filmben.

Azért szép lassacskán felveszi végleges formáját a negyedik Terminator film is. A rendező, McG már május óta forgatja a filmet az új-mexikói Albuquerque stúdióban, ám egyik szereplőjének kiválása miatt egy pár napra le kellett, hogy álljanak. Szerencsére hamar megérkezett az utánpótlás A falu és a Lány a vízben főszereplőjének személyében.



Bryce Dallas Howard igazán ismert a fent említett Shyamalan filmekből, de legutóbb a Pókember harmadik részében is feltűnt. A Terminator Salvation: The Future Begins-ben a lázadók vezérének, John Connornak a feleségét alakíthatja. A főszerepben továbbra is Christian Bale harcolhat a Skynet ellen.

A történetről itt olvashattok, a bemutató 2009. május 22-én esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szinv #9
    Még jó, hogy a Terminator regényekben John Connornak nincs felesége. Nem elég, h ideje és enegiája nem jutna rá. Gyakorlati okokból sem, hiszem ezáltal sebezhetőbb lenne.
  • purity #8
    Hát mit is mondjak, az egyik híres ember unokája helyett a másik híres ember lánya kapja meg a szerepet... Azt hiszem, most nagy igazságtalanságot hoz heylre az univerzum. (Nem mintha bajom lenne vele, mert kedvelem.)
  • Blasta #7
    Nem úgy volt, hogy elhagyták már ezt a bugyuta filmcímet, és maradt szimplán T4?
  • Esrohnoil #6
    Hisz amiatt akkor pont jó lett volna a szerepre. :D
    Elvégre John is enyhén drogos volt...
  • Kozma89 #5
    Edward Furlong a drogproblémái miatt nem kapta meg a 3. részt, gondolom most is valami ilyesmi állhat a dolgok hátterében.
  • adam first #4
    -be
  • adam first #3
    Hogy mi a f#szért nem voltak képesek John Connor szerepébere Edward Furlongot szerződtetni, az érhetetlen, főleg Vajnáéktól. Selejt, főleg McG rendezésében (Csárli Angyalai). Christian Baleban még bízok, de inkább hagyjuk, T1 rulez. Ide JAMES CAMERON kellene, elvégre az egész Terminator univerzum az ő ötletein alapszik.
  • valamit #2
    ez a csaj ahogy eddig láttam annál jobban nézett ki, minél kevesebb smink volt rajta
  • edios #1
    Két erős főszereplő, film a várólistán.