Szekeres Viktor

Sorozat a Hollóból

Valószínűleg nem csak Brandon Lee tragikus halála miatt lépett kultstátuszba a Holló (The Crow) című misztikus film, hanem a sikerhez köze volt Alex Proyas rendező víziójának, valamint a filmhez alapul szolgáló képregénynek is.

A siker, ahogy az lenni szokott, hozta magával a folytatásokat is és akárcsak a Hegylakó-sorozatnál, idővel ezek a folytatások már a mozikat is elkerülték. Már a Tim Pope által rendezett második rész, az Angyalok városa alcímet viselő is megbukott 1996-ben, így másképp próbálták a producerek kiaknázni a márkanevet.


Ismét a Hegylakót állították maguk elé példaként, s 1999-ben meg is született a Holló - Út a menyországba, eredeti címén a The Crow: Stairway To Heaven című széria, melyet Kanadában mutattak be és egy évadot, vagyis 22 részt ért meg. A főszerepet Brandon Lee és Vincent Perez után, de még Eric Mabius és Edward Furlong előtt (ők a Megváltás és a Gonosz ima alcímet viselő 3-4. részben szerepeltek) Mark Dacascos alakította.

Látszik, hogy nem mai sorozatról van szó, ellenben a hazai rajongók örülhetnek, hiszen június 13-tól, este 11 óra környékén nálunk is elkezdődik a sorozat sugárzása Holló - Út a menyországba címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #6
    ja, pont a lényeget hagyta ki, hogy melyik adón :)
    amúgy sztem 3. még elég jó film volt, csak a 2-t meg a 4-et cseszték el nagyon
  • Talley #5
    Azt tudom hogy régen láttam a sorozatot, de hogy mennyire tetszett sajna nem:(
    A cikkel kapcsolatban: ha tudja az író hogy melyik naptól és hány órakor lehet majd nézni, akkor azt is leírhatta volna, hogy melyik csatornán.
  • Bordapapa #4
    második résztől kezdve nem kellett volna erőltetni...
    Viszont az első a igen-igen kedvenc! :D
  • xen #3
    jóóvan azt csak most találtam meg neten :)
    eddig csak 3-ról tudtam.
  • kalapos01 #2
    hogyhogy mind a 3 rész, ha 4 van?
  • xen #1
    Nekem megvan mind a 3 rész, és mind a 3 nagyon bejön, persze az első a legjobb, de sokan lehúzzák a másodikat, hát nekem az is bejön, pedig elég finnyás fajta vagyok.