Szekeres Viktor

Doktor House lepihen

Tavaly nyáron a Doktor House második évados részeivel és ismétléseivel sokaknak adott volt a szerdai esti szórakozás, azonban idén minimum két hónapra nélkülözni kényszerülünk majd a jó doktort, ugyanis a TV2 pihentetni kívánja sikersorozatát.

Meg is érdemli a pihenést a Doktor House, hiszen ősszel a tavaly év meglepetés sorozatát, a Szökést sikerült bukásközeli állapotba hajszolnia a nézettségi versenyben, így utóbbi meglehet, hogy ősztől már későbbi időpontban fog jelentkezni a harmadik évadával.


A Doktor House a sokkoló 3. évados zárórész után még pár hétig közönségkedvenc epizódokat ismételgetett (melyek továbbra is simán verték a konkurenciát, legyen az az RTL filmje vagy a Bajnokok Ligája döntője), azonban június 11-től új orvossorozattal, az Agy-kontrollal jelentkezik a TV2, mely egy ugyancsak pokróc modoráról elhíresült agysebészről fog szólni, aki Stanley Tucci alakít.

Az Agy-kontroll végeztével természetesen a Doktor House is folytatódni fog új epizódokkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kukacS3K #5
    akkor szeptemberben jön? hát tudom hogy ez így logikus de azért hiányozni fog, az egyik legjobb sorozat
  • bandypappa #4
    Sokáig nem mert 5-6 részes, anno a hallmarkon ment, nekem tetszett. Csak a Wanted-sorozatot jó lenne látni megint.
  • AZTA #3
    Kiváncsi vagyok meddig fogja birni ez az uj sorozat max 2-3 hét sztem :D
  • Kferro #2
    Úgy látom, szövegértelmezési problémád van. Mivel a 3. szezon véget ért, így az utóbbi hetekben csak ismétlések mentek, amiket viszont nem lehet addig nyomatni, míg ősszel elindul a következő évad. Ha esetleg kész is van a 4. szezon szinkronja,a TV2 akkor sem olyan őrült, hogy a legsikeresebb sorozatát nyárra tegye...
  • jeti00 #1
    hát igen, ha vlmi siker és még néztem is akkor állítsuk le ^^ na mind1, majd letöltöm :D
    kíváncsi vok erre az agykontrollra