Ötvös Tibor

Indy bankot robbantott

Nem meglepő módon az Indiana Jones és a Kristálykoponya királysága lett a hétvége legnézettebb filmje. Harrison Ford utolsó (?) kutatása több, mint 100 millió dollárt fialt a három nap alatt és ezzel az idei év legjobb nyitányát produkálta.

Ezzel kegyetlen nagy csapást vitt be a múlt héten vezető Narnia krónikái: Caspian hercegnek, amely közel 60%-os visszaesésével bizony nem biztos, hogy visszatermeli hazájában a hatalmas, 200 milliós büdzséjét. Ezek után lehet vitatkozni azon, hogy Indy negyedik akciója mennyire sikerült (szerintem nagyon félrementek Spielbergék), de nem sok értelme van.



A 185 milliós büdzsé valószínű már a héten bejött (Amerikában 125 milliónál tart, a többi eredmény jelen pillanatban még nem ismert), így valóban nem elképzelhetetlen az ötödik epizód sem. Caspian herceg 91 milliónál jár, míg a Vasember továbbra is ontja magából a milliókat. A képregényfilm jelen pillanatban csak Amerikában 253 millió dollárt szedett össze és még mindig a harmadik legnézettebb film.

A hét elvileg még mindig Indy kalandjától lesz hangos, de a női mozirajongók még akár meglepetést is okozhatnak, hiszen a héten debütál Amerikában a Szex és New York mozifilm, mely esélyes egy jó szereplésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gordonfreeman #3
    Az any*tokat érdekli a véleményetek, amit nyolcvanhatmilliószor elismételtek, meg minden egyes filmel kapcsolatos cikkben megjegyeztek. Le lehetne már szállni és arról irni, amiről kell, mi a f**znak kell ennyiszer hangsulyozni a te magánvéleményedet???
    (én még nem láttam a filmet)
  • gordonfreeman #2
    Az any*tokat érdekli a véleményetek, amit nyolcvanhatmilliószor elismételtek, meg minden egyes filmel kapcsolatos cikkben megjegyeztek. Le lehetne már szállni és arról irni, ami a film, mi a f**znak kell ennyiszer hangsujozni a te magánvéleményedet???
    (én még nem láttam a filmet)
  • mistermiskolcz #1
    A http://boxofficemojo.com szerint már 298 millió a bevétel világszerte. Nem semmi!