Szekeres Viktor

Mégis folytatódhat a Beugró

A TV2 legutóbbi húzásával, mikor is bejelentette, hogy megszünteti pár műsorát sikerrel magára haragította a Beugró 400 ezres, a Liptai Claudia Show 600 ezres vagy az Igazság ára 700 ezres nézőtáborát. Tiltakozni azonban csak a Beugró kivégzése ellen tiltakoztak. A neten.

Ez persze természetes, hiszen a Beugró esetében a célközönség sokkal inkább internetérzékeny, mint mondjuk a Liptai Claudia-féle beszélgetős műsornál, így nem is volt meglepő, hogy ők aktivizálódtak. Ráadásul ha már ilyesmire úgysem volt nagyon példa hazai tévéműsor esetében, indítottak egy netes petíciót a műsor megszüntetése ellen.


Már több, mint 7000 aláírás gyűlt össze a szervezők jóvoltából (ami persze még mindig elenyésző szám a nézettséghez képest). A Beugró producerét, Kapitány Ivánt is szíven ütötte a rajongói csimpaszkodás, és közölte is, hogy a Beugrót nem tekinti befejezettnek. Még az is lehet, hogy kicsit más formában visszatér a TV2-re ősszel - vagy, ha más nem, akkor valamelyik másik csatornára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kocsisgabor9999 #8
    jah az egész magyar tv egy nagy szánalom az is aki nézi...
  • Lipi1980 #7
    Milyen igaz... Hmmm...
    Nézzük akkor inkább a Mónikát, meg a Győzikét Hajrá IQ fighterek
  • ziipp #6
    > "Mondjuk egy baja azert van, nem igazan tud felmutatni ujdonsagokat, ugyanazok a szituacios gyakorlatok ismetlodnek musorrol musorra. Kicsit uncsi neha."
    Igen, ez így van. Ezért is nem írom alá a petíciót. Egy kicsit értelmesebb műsor, mint a többi, de ez nem mentség arra, hogy egysíkú.
  • Lipi1980 #5
    Ezt a petíciót én is aláírtam :):):)
  • torcipepe #4
    ha átkerül más csatornára, remélem olyanra, ami nem csak kábelen érhető el
  • Broafka #3
    de jó lenne ha fent maradna műsoron, nagyon-nagyon jó az a műsor
  • Picizöldfül #2
    üde színfolt volt ez a műsor a tv2n,én nem tudtam mindig megnézni,mer általában olyankor vagy bulizok v. bnőmmel vok,de neten mindig megnézem,és szétröhögöm az agyam rajtuk:D de hát engem ez már nem lepett meg,hogy leveszik..hungarian media factory
  • Laza #1
    Az igazsag ara tragyat (tiszta Monika show kvizmusorkent talalva :D ) es a Liptai trutyit nem sajnalom, de a Beugro nem volt olyan rossz.
    Mondjuk egy baja azert van, nem igazan tud felmutatni ujdonsagokat, ugyanazok a szituacios gyakorlatok ismetlodnek musorrol musorra. Kicsit uncsi neha.
    Meg eleg keson van, a porgos Popdaralo utan igen durvan belassit :)

    Nagyon keveset TV-zek, de ezt megszoktam nezni :)