Szekeres Viktor

Újabb Marvel-képregénymozi érkezik

A kommersz szuperhősök között megbújnak igazi kincsek is a Marvel kínálatában, de ezt persze csak az amerikai képregény-piacot ismerők tudják. Ilyen például a Runaways sorozat is, mely a stúdió sikereinek hatására ugyancsak zöld utat kapott.

Jöhet a Vasember 2, a Thor-film, Amerika kapitány vagy az Avengers-mozi, a Runaways, legalábbis füzet formájában, mindet lepipálja. A 2002-ben indult sorozatot ma nem kisebb név írja, mint Joss Whedon, és aki nem ismerné az alapsztorit, annak eláruljuk, hogy a sztori pár tinédzserről szól, akik rájönnek, hogy szüleik bizony gonosztevők, igazi főellenségek.


A Runaways-mozit, ahogy az várható volt, a füzetek első írója, Brian K. Vaughan fogja írni, aki jelenleg a Lost - Eltűntek című sorozat egyik írója, valamint neki köszönhetjük a kultikus Y: The Last Man című kéregény-sorozatot is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rocko #4
    sose volt...
  • Atisz #3
    Ennyire nincs téma Hollywoodban? O_o
  • MiZo81 #2
    hmm. olvastad a cikket?
  • torcipepe #1
    ha nem annyira sablonos az alaptörténet, mint a legtöbb, akkor tuti jó lesz. (sablonsztori: a hős éli mindennapjait, elkapja a rosszfiúkat, feltűnik a főellenség és első körben legyőzi a hőst, a hős "hihetetlen" jellemfejlődésen megy át, újra összecsap ellenfelével és életét, alteregóját vagy valami más fontosat kockáztatva legyőzi a gonoszt, happy end.)