Szekeres Viktor

Készül a Hegylakó feldolgozása

Bár még egy kisebb, szakadár csoport hadakozik a feldolgozások megléte ellen, rá kell jönnünk, hogy az idő előrehaladtával az új generációknak szükségük van a régi klasszikusok felújíátásra. Most ismét a 80-as évek egyik klasszikusához nyúltak.

Persze a remake-ek ellenzői esetében némileg ellentmondásos, hogy nem egyszer ők azok, akik az első napon megnézik az adott újrafilmet, hogy kiderüljön, vajon a feldolgozás sikerült-e jobban vagy továbbra is az eredeti uralkodik?

A Hegylakót anno 1986-ben, immáron 22 éve mutatták be. A meglehetősen poros és mostanra már videós folytatásokkal kínzott franchise-t a Vasember írópárosa Art Marcum és Matt Holloway kívánja felújítani, a Summit Entertainment kérésének megfelelően a 21. századi korszellemhez igazodva. A tervek szerint az új Hegylakó-sagát nyitó mozifilm forgatása még az idén elkezdődne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrPrise #8
    Szerintem az új részben majd néhány gazdag ember meg akarja találni a halhatatlánságért felelős gént, hogy ők is azok legyenek ;-)
  • Rykov #7
    "Bár még egy kisebb, szakadár csoport hadakozik a feldolgozások megléte ellen, rá kell jönnünk, hogy az idő előrehaladtával az új generációknak szükségük van a régi klasszikusok felújíátásra. Most ismét a 80-as évek egyik klasszikusához nyúltak."

    Nem kellett rájönni semmire, mert még mindig semmi szükség ezekre az idegesítő remake-ekre. Szerintem.

    "Persze a remake-ek ellenzői esetében némileg ellentmondásos, hogy nem egyszer ők azok, akik az első napon megnézik az adott újrafilmet, hogy kiderüljön, vajon a feldolgozás sikerült-e jobban vagy továbbra is az eredeti uralkodik? "

    A nap vicce. :D
  • NEXUS6 #6
    Most néztem meg újra az első részt. Helyenként tényleg eszméletlen retro, de még mindíg nézhető. Félek, hogy csinálnak egy csili vili gagyit, mint az mostanában szokás.

    Amúgy nem hiszem, hogy nem tudnak valami újat kitalálni. Vagy annyi jó könyv van amit még nem filmesítettek meg!
  • avman #5
    jaja, te vagy rá a legjobb példa ezzel a beböfögéssel...
  • Loverman #4
    persze hogy borítékolsz egy buktát, mi mást tennél? pl megalkotni egy gondolatot? SGn az nem szokott történni...
  • avman #3
    ez a felföldi tényleg halhatatlan, folyton feltámad vmilyen formában, sorozatok, b kategóriás videofilmek, anime... :D
    annyi meklód van már, h nem győzöm követni, a rókáról nem lehetne ennyi bőrt lenyúzni. részemről már most borítékolok egy nagy buktát. az usában legalábbis. ez nem egy marvel comic, amire tódulna a nép... bár persze le lehet vinni arra a szintre, és még úgy is nagyon nehéz lenne alulmúlni a 2. résztől mindent.
    az elsőt persze úgysem lehet űberelni, de ha felépítenek hozzá egy értelmes filmfolyamot (ami, ha bukta lesz, persze elmarad), akkor hajrá...