Ötvös Tibor

Élen kezdett az új Narnia krónikái

Nem meglepő módon Amerikában a Narnia krónikái: Caspian herceg lett a hétvége legnézettebb filmje. Meglepetésre a Vasember továbbra is szépen tartja magát, a Speed Racer viszont csúnyán elhasalt.

A Walden Media ismét megcsinálta azt, amire 2005-ben egyszer képes volt. A Narnia krónikái második része újra az élen kezdett, mondjuk elődjénél rosszabb eredménnyel. Ám az 56,5 millió még így is bőven elég volt az elsőséghez. Kíváncsian várjuk, meddig tart az uralkodása.



A Vasember immáron 222,5 milliós bevételnél tart Amerikában és alig 39%-os visszaesésével abszolút esélyes a 270-290 millió dollárra is. Jelenleg a film az ötödik legsikeresebb Marvel franchise és hamarosan megelőzi a 12 millióval vezető X-Men: Az ellenállás végét. Így már csak Pókember áll előtte, de a harmadik részt már nem fogja beérni.

A Speed Racer reményei teljesen elszálltak, a film a második hetére lecsúszott a negyedik helyre, ráadásul 7,6 milliós bevétele is nagyon karcsúnak számít. A film maximum 40-45 millióig juthat el, ami a 120-as büdzséhez képest elég komoly égés.

A héten végre megérkezik a mozikba Indiana Jones, aki valószínű komoly tockost ad Caspian hercegnek és Tony Starknak is. De itt lesz még a négy moziban próbálkozó Postal is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #7
    Nem láttam a Pán labirinitusát, így nemtudok véleményt nyilvánítani, de a Narniát nem az alapján kell megitélni hogy fujj 10-enévesek vannak benne... Sztem ez nagyon jó és ez a 2. rész is rohadt jónak igérkezik a trailer alapjkán.
  • smaszi #6
    ...hát te aztán most jól megmondtad...?!
    Csak mert neked nem tetszett a Pan, akkor senkinek sem kell h. tetszen?!
    Speed Racert vs. Narniát (2) nem láttam, ezért nem akarok a levegőbe beszélni, de így leszólni egy fórumozót és egy -mondjuk rá- sikeres, sokaknak tetsző filmet...hát meg van rólad a véleményem/ünk...
  • Gundark1234 #5
    A Pán labirintusával tudnál azonosulni? Csak mert az kb egy beszívott narkós agyszüleményéhez hasonlitható. Ezek szerint te is egy kurva narkós vagy aki imád hallucinálni? De a Narnia az derogál neked mert van benne pár "10-en éves" és az hű de ciki. Áruld már el, TE hány éves vagy? Ne, ne is válaszolj költői kérdés volt. Ja hogy agymosott vagy és csak fikázni tudsz. Szánalom. Javaslom menj el a moziba, nézd meg. Én megtettem és kellemesen csalódtam. Az első részhez képest, a különbség ég és föld. Na persze az első rész sem volt rossz de mégis....
  • Dakkon #4
    ez egy jo film lenne, ha nem 10en évesek lennénk a főszereplők. nagyon nem tok az ilyennel azonosulni. :s az egydüli kivételként a Pán labirintusát tekintem, de hát az ugyebár egy teljesen más kategoria.
  • Mister #3
    Hát egy hangyányit előbb regisztráltam, mint te, az biztos :)
    De ez akkor sem lényeges a totalturbo kérdésben, ami nem arra irányult, hogy mi ez, hanem hogy hogy gondolják ezt a szarságot?
  • BB7 #2
    Látom vérbeli SG-s vagy:
    http://www.sg.hu/cikkek/60017/neten_a_speed_racer_total_turbo_elso_7_perce
  • Mister #1
    4 kemény tekerccsel indul a Postal? :D

    Ez a SpeedRacer nem tudom, mi akart lenni... gagyin néz ki eléggé