Ötvös Tibor

Vasember tovább uralkodik

Nem sikerült az egyedi látványvilággal felszerelt Speed Racer trónbitorlása. A Vasember magabiztosan tartja vezető helyét, míg a Watchowski-tesók filmje csak a második.

Bár a szuperhős 48,8%-os visszaesést könyvelhetett el, a készítők mégsem estek kétségbe. Az 50 milliós hétvégi bevétel még így is messze a csúcson tartotta a filmet. Ezzel a Vasember Amerikában 177, világviszonylatban pedig 276 milliónál tart. Nem rossz eredmény.



A Speed Racer így csak a második, 20,2 milliójával alig előzte meg a Cameron Diaz - Ashton Kutcher duó nevével fémjelzett What Happen's in Vegas-t. A különbség még annyi, hogy a romantikus vígjátéknak ismerjük a büdzséjét (35 millió) így van mihez viszonyítani. A Speed Racer esetében azonban nem találni, de (a szereplőket és a képi világot tekintve) egy 50-80 millió közé tehető.

A héten azonban már tényleg kétséges a Vasember elsősége. Érkezik ugyanis a Narnia krónikái: Caspian herceg a mozikba, mely valószínű átveszi az elsőséget a képregényfilmtől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #8
    Ez így igaz......kommentjei nem többek egy fél mondatnál, de mindegyikükben benne van a "fikázás" a kommentelők irányába....
    Meg persze mindig ÖT és SZV védelmében áll......érdekes
  • pauly #7
    Pff te mindig csak másokkal tudsz foglalkozni?Egy értelmes hozzászólásod nincs a cikkekkel kapcsolatban,mindig csak a másikat fikázod...
    Biztos az egyik kedves cikkíró vagy lavorman néven,és nem tetszik ha nem értenek veled egyet...
  • PetruZ #6
    Egyszerűbb a helyzet: nem írok filmekről cikkeket (csak a fórumban rövidebb ismertetőket), de nem is próbálok úgy tenni, mintha affinitásom lenne hozzá, hogy nyújthassam a markom a tiszteletdíjért. ;)
  • valamit #5
    csak azt tud hibázni, aki csinál is valamit ;)
  • Loverman #4
    te biztos sokkal jobb cikkeket írsz filmekről a saját oldaladon
  • PetruZ #3
    A BoxOfficeMojo infói szerint (és az ő forrásaik elég jók) 120 millió volt a Speed Racer.

    (A "nem találni" gondolom, újabb Ö.T. szófordulat a "lusta voltam utánanézni" kifejezésre. Csakúgy, mint a filmcímek időnkénti elírása ("happen's" -> "happens"). De ezt már megszokhattuk. :) )
  • OJ #1
    Ezen nincs mit csodálkozni. A Speed Racer egy közepes gyerekfilm lett, ahol a látványt teljesen tönkretette az esztelen vágás, a Vegas pedig egy újabb tucat-romantikus film